tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μπομπονιέρες για τον γάμο και την βάφτιση – τι να επιλέξετε

boboniera

Δύο από τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής σας, είναι η βάφτιση του μωρού σας και ο γάμος σας. Οι λεπτομέρειες αυτών των κοινωνικών γεγονότων είναι πολύ βασικές για την διεξαγωγή τους. Οι μπομπονιέρες είναι ένα από τα πιο σημαντικά ενθύμια που λαμβάνουν μέρος σε αυτά τα μυστήρια, κατέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΒΑΠΤΙΣΗ

Εδώ μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να φτιάξετε και μόνοι σας μπομπονιέρες έτσι όπως τις θέλετε. Το Βoboniera-Store σας προσφέρει τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσετε μπομπονιέρες που μπορούν να σας προσφέρουν χρώματα και ευφάνταστα αποτελέσματα.

Στην βάπτιση κυριαρχούν υλικά όπως το τούλι, τα κουμπιά, ελαστικά υλικά, κουτάκια και πολλά στολίδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους καλεσμένους ως διακοσμητικά σπιτιού.

boboniera2

ΓΑΜΟΣ

Ο γάμος είναι μία πιο glamorous εκδήλωση από μόνη της! Έτσι όλα τα χαρακτηριστικά που την συνοδεύουν πρέπει να διαθέτουν μία φιλοσοφία και ένα concept. Στις μπομπονιέρες γάμου εκτός από την εκλεπτυσμένη φύση τους πρέπει να προσέξετε και την αναλογία των κουφέτων που θα περιέχουν, καθώς είναι σημαντικό ο αριθμός τους να είναι μονός. Μέχρι 11 μπαίνουν σε μπομπονιέρες που το περιτύλιγμά τους είναι το τούλι, ώστε να φαίνονται πλούσιες.

Που θα βρείτε τις καλύτερες μπομπονιέρες;

Πλοηγηθείτε σε μία μεγάλη ποικιλία από υλικά που μπορεί να χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μόνοι σας μία μπομπονιέρα, από είδη γάμου όπως προϊόντα για τον στολισμό της εκκλησίας αλλά και προσκλητήρια.

Ρωτήστε τους ειδικούς του boboniera-store.gr και επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69