tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βιομηχανικά και εποξειδικά δάπεδα για γκαράζ

epoxy-02

Το γκαράζ, ένας παρεξηγημένος χώρος που πολλοί το χρησιμοποιούν σαν αποθήκη κυρίως και δεν επενδύουν σε αυτό. Το γκαράζ είναι ο χώρος στον οποίο προφυλάσσουμε το αυτοκίνητο ή τη μηχανή μας, τα ποδήλατα των παιδιών μας, τα εργαλεία μας ακόμη και τα χαλιά μας πολλές φορές και φυσικά όλα τα επικίνδυνα απορρυπαντικά και χημικά. Για τον παραπάνω λόγο είναι αναγκαίο ένα δάπεδο το οποίο θα επιδυκνύει εξαιρετική αντοχή σε βάρη και χημικά προιόντα, αναδεικνύοντας τα βιομηχανικά και εποξειδικά δάπεδα ως την καλύτερη επιλογή!

 

Επιλέγοντας ένα βιομηχανικό ή ένα εποξειδικό δάπεδο, εξασφαλίζετε ότι το δάπεδό σας δεν πρόκειται να λερωθεί ποτέ από ανεξίτηλους λεκέδες, όπως του πετρελαίου, καθώς έχει τη δυνατότητα να απωθεί χημικά προϊόντα και να καθαρίζει απλά με λίγο χαρτί και νερό «σαν τον πάγκο της κουζίνας σας».

 

Ταυτόχρονα, αυτού του είδους τα δάπεδα εξαίρονται για την αντιολισθητικότητα τους κάτι το οποίο μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά το χειμώνα όπου το χιόνι δυσκολεύει τις μετακινήσεις, χαρίζοντάς σας εκείνη την πρόσφυση που χρειάζεται ώστε να μπει το αυτοκίνητο μέσα στο γκαράζ με απόλυτη ασφάλεια και κυρίως χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.

 

Επισημαίνεται ότι η τοποθέτησή τους σε μια επιφάνεια από τσιμέντο, καθώς αυτό το υλικό συναντάται στα περισσότερα γκαράζ, χαρακτηρίζεται από τους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν την τοποθέτησή τους, «τόσο εύκολη, σαν να ζωγραφίζεις σε τοίχο». Αυτό που πρέπει να προσέξετε σε κάθε περίπτωση είναι το δάπεδο να είναι εντελώς καθαρό πριν από την τοποθέτησή τους, καθώς κάθε είδος βρομιάς μπορεί να αποβάλλει το υλικό που εφαρμόζεται και να μην υπάρχουν ρωγμές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα sigmatech.gr.  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69