tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών από τα ταπητοκαθαριστήρια X-Clean

Family carpet

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πραγματοποιούν τον καθαρισμό των χαλιών τους μόνοι τους, χωρίς την βοήθεια ταπητοκαθαριστηρίου κάθε άνοιξη.

Ακολουθούν τους κανόνες της σωστής υγιεινής όμως;

Υπάρχει μία τόσο μεγάλη ποικιλία από τεχνολογικά προηγμένους εξοπλισμούς και οικονομικές λύσεις, που δεν χρειάζεται να κουράζεστε στο πλύσιμο των χαλιών σας.

Δείτε γιατί:

  1. Τα χαλιά κατά την διάρκεια του Χειμώνα καταβάλλονται από πολλούς και δύσκολους λεκέδες. Οι πιο επίμονοι δεν μπορούν να αφαιρεθούν, χωρίς να διαφοροποιηθεί το χρώμα στο χαλί. Έτσι, οι ειδικοί του είδους μπορούν να σας αφαιρέσουν τον λεκέ, χωρίς να ξεθωριάσει.

  2. Αν καθαρίσετε τους τάπητες σας σωστά και ενδεδειγμένα, τότε παρατείνεται η διάρκεια της ζωής τους. Σκεφτείτε ότι αν φθαρεί εντελώς το χαλί σας, τότε θα χρειαστείτε περισσότερα λεφτά για να αγοράσετε ένα καινούργιο

  3. Μετά τον ενδεδειγμένο καθαρισμό, τα χαλιά μπορούν να καθαριστούν και να συντηρηθούν άψογα από εσάς όλο τον Χειμώνα

  4. Από την στιγμή που στο σπίτι υπάρχουν κατοικίδια, μόνο ο καθαρισμός χαλιών από ειδικά μηχανήματα μπορεί να απαλλάξει τα χαλιά σας από τρίχες ή υπολείμματα από περιττώματα ζώων.

  5. Τα ταπητοκαθαριστήρια φροντίζουν και για την φύλαξη των χαλιών σας. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, φυλάσσονται μακριά από την υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία, μέχρι να τα χρειαστείτε και πάλι στο σπίτι σας.

Τα ταπητοκαθαριστήρια Xclean αποτελούν την καλύτερη επιλογή σας.

Εκτός από τις υπηρεσίες του καθαρισμού και της φύλαξης, μπορείτε να επωφεληθείτε και από το ρέλιασμα ή την επιδιόρθωση φθορών στον τάπητά σας. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69