Εκπρόσωποι του Ποταμιού στο Δήμαρχο Βέροιας

vorgia potami

Αντιπροσωπεία στελεχών του κόμματος «το Ποτάμι» δέχτηκε στο γραφείο του, την Τρίτη 7 Απριλίου, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης και ανάπτυξης αλλά και την ενημέρωση γύρω από τα προβλήματα και τις προοπτικές του Δήμου Βέροιας.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση συμμετείχαν, οι υποψήφιοι βουλευτές στις πρόσφατες κοινοβουλευτικές εκλογές, Αφροδίτη Σπανίδου, Θωμάς Λιόλιος και Αναστάσιος Τόλιος καθώς και τα τοπικά στελέχη του κόμματος Βασίλης Πετρομελίδης και Ευάγγελος Λιόλιος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του Ποταμιού ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο για τα κυριότερα προβλήματα και τους αναπτυξιακούς στόχους του Δήμου ενώ συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ετών στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι όλης της χώρας από την υπερσυγκέντρωση αρμοδιοτήτων και την παράλληλη συρρίκνωση των οικονομικών τους.
Επιπλέον, τα στελέχη του Ποταμιού εξέφρασαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν με κάθε διαθέσιμο μέσο την αναπτυξιακή προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, προωθώντας για παράδειγμα τοπικά θέματα μέσω των οργάνων τους κόμματός τους αλλά και των αντιπροσώπων τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο κ. Βοργιαζίδης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Ποταμιού για το ενδιαφέρον τους γύρω από τα ζητήματα του Δήμου και τόνισε πως κάθε συνεργασία με στόχο την ανάδειξη και προώθηση των υποθέσεων του στα κέντρα λήψης αποφάσεων είναι καλοδεχούμενη, ιδιαίτερα όταν εκείνη προέρχεται από ένα κοινοβουλευτικό κόμμα.