Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητηθεί

Dimotiko ver12

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας.  Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 6μμ και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (4η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δ.Βέροιας, έτους 2015.

Έγκριση ή μη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Αποδοχή ή μη των ειδικών όρων της Απόφασης Ένταξης της Πράξης «Αγροτική οδοποιία Ριζωμάτων» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή του συμφώνου αποδοχής των όρων ένταξής της.

Έγκριση ή μη α) β΄ παράτασης της σύμβασης της εργασίας «Μεταφορά απορριμμάτων σε ΧΥΤΑ όμορου Δήμου» μεταξύ Δ.Βέροιας και της εταιρίας «ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΟΝ Ε.Ε.» και β) εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της παράτασης της σύμβασης.

Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ' αριθ. 490/2014 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους από επιτροπή του Δ.Σ.

Επιλογή εποχιακού προσωπικού για πρόσληψή τους ως υδρονομείς άρδευσης σε Τ.Κ. του Δήμου.

Επί εισήγησης της Ο.Ε. της Δ΄ Τριμηνιαίας Έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2014.

Ορισμός μελών και συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών Δ.Ε. Δοβρά».

Έγκριση ή μη μείωσης μισθωμάτων των αριθ. 2,23,25,26,28,29 και 30 καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς.

Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ' αριθ. 31/2015 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης εξόφλησης οφειλής της Κ.Ασικίδου σε δόσεις

Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή τοιχίου στο Ο.Τ. 642».

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς.

Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος για την παραχώρηση της κυριότητας του υπ' αριθ. 570 οικοπέδου της Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου.

Έγκριση ή μη διενέργειας σωστικής ανασκαφής σε τμήμα δρόμου της Δ.Κ. Μακροχωρίου

Έγκριση ή μη α) παραχώρησης της χρήσης αίθουσας στο καταργημένο Δημοτικό Σχολείο του οικισμού Μ.Σάντας στην εταιρία Ο.Τ.Ε. Α.Ε., β) παραχώρησης του δικαιώματος διέλευσης από τον αύλειο χώρο του σχολείο και γ) τοποθέτησης κατόπτρου σε τοίχο του σχολείου.

Έγκριση ή μη α)ακύρωσης της διαδικασίας εκμίσθωσης του υπ' αριθ. 867 αγροτεμαχίου της Τ.Κ. Τριλόφου και β) επιστροφής της εγγυητικής επιτολής

Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης των υπ' αριθ. 1350 και 762 αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Τριλόφου

Έγκριση ή μη του 1ου Α.Π.Ε., του Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε και διάθεσης απροβλέπτων δαπανών του έργου «Ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης αστικού τοπίου στη Βέροια».

Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Βέροιας».

Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων οδών πόλης και Δ.Ε.»

Έγκριση ή μη κίνησης διαδικασίας εκμίσθωσης αναψυκτηρίου της Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντος ποσού της Σ.Πετρίδου από χρηματικούς καταλόγους του Δ. Βέροιας

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντος ποσού της Μ.Γεωργιάδου και επαναβεβαίωσης του σε νέο χρηματικό κατάλογο.

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντος ποσού του Δ.Κόγια και επαναβεβαίωσης του σε νέο χρηματικό κατάλογο.

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντος ποσού της εταιρίας «Ι.Κολέτσας-Σ.Μαρκαντάρας Ο.Ε.» και επαναβεβαίωσης του σε νέο χρηματικό κατάλογο.

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντος ποσού της Μ.Βλασιάδου από χρηματικούς καταλόγους του Δ. Βέροιας

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντος ποσού του Α.Παγούρα από χρηματικούς καταλόγους του Δ. Βέροιας

Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμων Κ.Ο.Κ. του Π.Βέρρου από βεβαιωτικό κατάλογο παρελθόντος έτους.

Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμου Κ.Ο.Κ. της Ν.Δραγάνογλου από βεβαιωτικό κατάλογο παρελθόντος έτους.

Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμων Κ.Ο.Κ. του Θ.Ν.Λιάτου από βεβαιωτικούς καταλόγους παρελθόντων ετών και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου.

Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμου Κ.Ο.Κ. της Α.Μ.Μπουλασίκη από βεβαιωτικό κατάλογο παρελθόντος έτους και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου.

Έγκριση ή μη α) μετάβασης αντιπροσωπείας του Δ.Βέροιας στην πόλη Κουρσκ της Ρωσίας, β)εξόδων μετακίνησης και γ) ψήφισης της σχετικής πίστωσης.

Επί αιτήματος της Ε.Π.Ο για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης α) της πλατείας Δημαρχείου και β) τουριστικού-πληροφοριακού περιπτέρου στην πλατεία Ελιάς.

Επί αιτήματος της Δ/νσης Β΄θμιας Εκπ/σης για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης αιθουσών του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης.

Επί αιτήματος του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν.Ημαθίας για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου.

Επί αιτήματος του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π&Π.Α.» για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης α) του ισογείου χώρου του Δημαρχείου και β) της πλατείας Δημαρχείου.

Επί αιτήματος του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) Ημαθίας για την παραχώρηση της χρήσης δημοτικού χώρου στον πεζόδρομο της οδού Ιπποκράτους.

Επί αιτήματος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Εθελοντική Δράση «ΓΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ» για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου.

Επί αιτήματος του Συλλόγου Αρχηγών Μονογονεϊκών Οικογενειών Ημαθίας για την παραχώρηση της χρήσης δημοτικού χώρου στον πεζόδρομο της οδού Ιπποκράτους.