Τον δήμαρχο Βέροιας επισκέφθηκε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΔΕΥΑ

deya poe

Τον Δήμαρχο Βέροιας επισκέφθηκαν την Παρασκευή 27/2 τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΔΕΥΑ (ΠΟΕ-ΔΕΥΑ). Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ΔΕΥΑ και εργαζόμενοι, τα οποία πολλαπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης. Από τον κ. Δήμαρχο ζήτησαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ την δική του συμπαράσταση για την λύση αυτών των προβλημάτων.

Τα 13 μέλη του Δ.Σ. και τα 3 της Εξελεγκτικής Επιτροπής που προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της χώρας καλέστηκαν να συνεδριάσουν στα γραφεία της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ που βρίσκονται στη Βέροια, από τον Πρόεδρο, Παύλο Δραγκόλα με θέμα τον προγραμματισμό δράσης του κλάδου.

Αποφασίστηκε να γίνουν άμεσα συναντήσεις με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Βούτση και τον Αναπληρωτή, κ. Κατρούγκαλο για να διερευνηθούν οι προθέσεις της κυβέρνησης για τις ΔΕΥΑ και να πιεστούν να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα.

Τα αποτελέσματα των συναντήσεων θα συζητηθούν στις συσκέψεις σωματείων εργαζομένων ΔΕΥΑ που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας για να αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες, δράσεις και οι πιθανές κινητοποιήσεις.