Τα ψέματα τελείωσαν κ. Τσαβδαρίδη

xatzisavvas panagiotis

Του Παναγιώτη Χατζησάββα

Φαίνεται πως ο βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης έχει μνήμη χρυσόψαρου. Και δυστυχώς επιδεικνύει ανεπίτρεπτη πολιτική λήθη ακόμα και για σοβαρά θέματα. Τελευταίο του ατόπημα είναι η όλως τυχαία προεκλογική ενασχόλησή του με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, για το οποίο μάλιστα αποπειράται να φορτώσει τις ευθύνες σε ποιον άλλον, στο ΣΥΡΙΖΑ!

Αντί να μέμφεται το ΣΥΡΙΖΑ ο συμπαθής βουλευτής, ας στρέψει τα πυρά του στον πολιτικό του αρχηγό, τον κ. Σαμαρά, του οποίου οι πολιτικοί τυχοδιωκτισμοί οδήγησαν το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων στο σημερινό αδιέξοδο, δηλαδή όλος ο πλανήτης να ονομάζει τη FYROM Μακεδονία και η Ελλάδα να εκλιπαρεί δυστυχώς σήμερα να αποδεχθούν τα Σκόπια εκείνο που ο κ. Σαμαράς ως Υπουργός Εξωτερικών αναθεμάτιζε, δηλαδή τη σύνθετη ονομασία!

Επιπρόσθετα, ο κ. Τσαβδαρίδης, αντί να προσπαθεί να πετάξει τη μπάλα στην κερκίδα, θα ήταν πιο φρόνιμο να ζητήσει μια συγγνώμη από τον Ημαθιώτικο λαό γιατί και με τη δική του ψήφο τον καταδίκασε σε φτώχεια και εξαθλίωση, γιατί με τη δική του στήριξη στη μνημονιακή βαρβαρότητα ανάγκασε χιλιάδες νέους και νέες να πάρουν τον δρόμο της μετανάστευσης, γιατί με τις πολιτικές που οι ίδιος ψήφισε και στήριξε οδήγησε χιλιάδες Ημαθιώτες στην ανεργία και εκατοντάδες συνανθρώπους μας στην αυτοχειρία.

Αλλά τα ψέματα πια τελείωσαν για την κυβέρνηση Σαμαρά και τον κ. Τσαβδαρίδη. Η μέρα της κρίσης είναι κοντά και οι Ημαθιώτες και οι Ημαθιώτισσες ξέρουν το τρόπο να «ευχαριστήσουν» τη ΝΔ και τον κ. Τσαβδαρίδη προσωπικά για τις «υπηρεσίες» τους.

Παναγιώτης Χατζησάββας
Μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας