Καραπαναγιωτίδης για Χιονοδρομικό Σελίου: "Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος"

karapanagiotidis dim

Το θέμα της λειτουργίας του χιονοδρομικού Σελίου έθεσε ο Νίκος Μπέκης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. "Το χιονοδρομικό για πρώτη φορά ημέρες γιορτών, αν και είχε πολύ χιόνι, δεν λειτούργησε. Μπορεί ο κ. Καραπαναγιωτίδης να μας δώσει μια εξήγηση;" είπε ο κ. Μπέκης.

"Απαράδεκτο να λέει ο κ. Καραπαναγιωτίδης ότι αν ήξερε τα προβλήματα δεν θα αναλάμβανε την διοίκηση του Σελίου. Αν δεν τα ήξερε, έπρεπε να είχε ενημερωθεί" σχολίασε η κ. Ελευθεριάδου.

Απαντώντας ο κ. Καραπαναγιωτίδης: «Ο προϋπολογισμός του 2014 δεν είχε ούτε ένα ευρώ ότι αναλάβαμε τον Δεκέμβρη. Η συντήρηση και το σήμα καταλληλότητας δεν είχαν γίνει. Καύσιμα, δεν υπήρχε ούτε ένα λίτρο. Η ΔΕΗ είχε να λαμβάνει 24.000 ευρώ. Καταγγελίες στην επιθεώρηση εργασίας και στο ΙΚΑ για ανασφάλιστο προσωπικό. Ο προϋπολογισμός θα εγκριθεί το καλοκαίρι. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να κόψουμε κανένα παραστατικό. Έγινε η προκήρυξη για τον ανάδοχο και το Σάββατο λειτουργήσαμε πρώτη ημέρα μέχρι τέλος Μάρτη. Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Βρήκαμε τον τρόπο νομότυπα και ξεκινήσαμε. Δυο μέρες πριν την έναρξη της λειτουργίας μας, υπήρχε καταγγελία στην Γενική Γραμματεία ότι βρήκαμε μαύρα χρήματα και ξεκινάμε".

"Η σημερινή διοίκηση και ο κ. Καραπαναγιωτίδης έτρεξαν πολύ για το Χιονοδρομικό κι έκαναν πολλά" συμπλήρωσε η κ. Παπαϊωάννου.