Με βολές στον Σαμαρά ξεκίνησε την χρονιά ο Δήμαρχος Βέροιας

vorgiazidis dim

Με βολές προς τον πρωθυπουργό ξεκίνησε την χρονιά ο δήμαρχος Βέροιας σχολιάζοντας προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Σαμαρά για την χρηματοδότηση των δήμων. "Ο χρόνος δεν έκλεισε καλά. Με τις τροπολογίες αποφασίστηκε νέα μείωση, 9%, στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Σαμαράς είπε ότι βρήκε την λύση για τους δήμους, παραχωρώντας τα έσοδα του ΕΝΦΙΑ. Αν νομίζει ότι μας κοροϊδεύει κάνει λάθος. Δεν μπορεί να ανταποκριθεί το σύνολο του κόσμου και θα έχουμε υποχρηματοδότηση των δήμων. Περιμένει ο κ. Σαμαράς να κάνουν οι δήμοι κατασχέσεις στους δημότες; Με τέτοιες προτάσεις περιμένει να κερδίσει την εξουσία;" σημείωσε ο κ. Βοργιαζίδης.

Απάντηση στον δήμαρχο έδωσε ο κ. Καραπαναγιωτίδης: "Είναι ατυχέστατη η δήλωση του κ. Δημάρχου, 10 ημέρες πριν τις εκλογές. Το ίδιο θα έλεγα αν το έλεγε και για κάποιον άλλο πρόεδρο. Δεν τον τιμά τον δήμαρχο".

"Αυτές τις τροπολογίες τις ψήφισε και το ΠΑΣΟΚ. Και ο κ. Παπανδρέου. Και βλέπουμε ότι στο ψηφοδέλτιο του κ. Παπανδρέου συμμετέχει και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του δήμου Βέροιας. Επίσης δεν ακούσαμε τον δήμαρχο να διαμαρτύρεται στην ΚΕΔΕ για τις περικοπές" σχολίασε ο κ. Μαρκούλης.

"Κάνω κριτική σε όσους τα ψήφισαν αυτά τα μέτρα" απάντησε ο κ. Βοργιαζίδης στον Αντώνη Μαρκούλη.