ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας: Άρχισε να δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών

siriza

Ο ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας, ανακοίνωσε ότι έχει αρχίσει η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων από τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές στις επικείμενες εθνικές εκλογές, εφόσον δεν εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Για το σκοπό αυτό, θα υπάρχει ειδική επιτροπή υποδοχής υποψηφιοτήτων που θα βρίσκεται στα γραφεία της οργάνωσης, Μητροπόλεως και Ζωγιοπούλου γωνία τις παρακάτω μέρες και ώρες:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-12 10-1 πρωί
ΔΕΥΤΕΡΑ 29-12 10-1 πρωί

Στην ανακοίνωσή του ακόμη αναφέρει: "Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία με την αστυνομική τους ταυτότητα και το βιογραφικό τους σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Εκεί μπορούν να ενημερωθούν και για τη διαδικασία επιλογής της τελικής 6άδας του ψηφοδελτίου. Μπορούν να κατατεθούν και ετεροπροτάσεις, εφόσον έχει εξασφαλιστεί η συγκατάθεση του προτεινόμενου και η κατοχή του βιογραφικού του.

Όλες οι υποψηφιότητες θα παρουσιαστούν στα μέλη, σε γενική συνέλευση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας που θα γίνει στο κέντρο "Εληά" τη Δευτέρα 29/12 στις 6.00 το βράδυ. Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν και στη Γενική Συνέλευση, αφού καταληκτική ημερομηνία είναι η 29η του Δεκέμβρη.

Σημειώνουμε, ότι σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, αλλά και την αντίστοιχη οδηγία της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος βουλευτής μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα αν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι, εφόσον πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις που ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδας κι ενστερνίζεται τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ (σχετική σελίδα http://www.syriza.gr/page/katastatiko.html#.VJ0_hpDm7w).

Καλούμε λοιπόν, όλο το λαό σε μία πανστρατιά για τη ρήξη και την ανατροπή. Γιά να αποδείξουμε ότι μόνο οι λαοί πρέπει να είναι αφέντες στον τόπο τους".