Αυτό είναι το σχήμα διοίκησης του Δήμου Βέροιας

Το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και τις επιτροπές (οικονομική επιτροπή και ποιότητας ζωής) θα εκλέξει την Κυριακή το πρωί το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσει και τα ονόματα των αντιδημάρχων που θα πάρουν θέση στο σχήμα.

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο Άρης Λαζαρίδης. Αντιπρόεδρος θα προταθεί ο Δημήτρης Πυρινός ενώ Γραμματέας οι πληροφορίες αναφέρουν οτι θα προταθεί ο Μιχάλης Σουμελιδης. Στις θέσεις αντιδημάρχων, πέντε θέσεις θα διατηρήσει η παράταξη Βοργιαζίδη και δύο ή παράταξη Μπατσαρά που θα συνεργαστούν στην διοίκηση του Δήμου. 

Θέσεις αντιδημάρχων θα αναλάβουν ο Βασίλης Παπαδόπουλος (Καθαριότητας), Στέλιος Ασλάνογλου (Οικονομικών), Βασίλης Λυκοστράτης (τουρισμού), Αλέκος Τσαχουρίδης (τεχνικών), Ηλίας Τσιφλίδης (Αγροτικής Ανάπτυξης), Συρμούλα Τζήμα (παιδείας), Στάθης Κελεσίδης (κοινωνικής πολιτικής). 

Αναφορικά με τις προεδρίας δημοτικών επιχειρήσεων και νομικών προσώπων, η διοίκηση Βοργιαζίδη θα διατηρήσει ΚΕΠΑ, ΚΑΠΑ, ΔΕΥΑΒ, και η παράταξη Μπατσαρά ΔΗΠΕΘΕ και Βρεφονηπιακό Σταθμό.