Προτεραιότητα στον Πολίτη: επίσκεψη Αντώνη Μαρκούλη στον Μητροπολίτη

Τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 23/5, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», συνομίλησε με τον Σεβασμιώτατο, αντάλλαξαν απόψεις και αναγνώρισαν από κοινού το άριστο, πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα.

Ο Αντώνης Μαρκούλης διαβεβαίωσε τον Μητροπολίτη ότι στη διάρκεια της Δημοτικής του Αρχής θα συνεργαστεί άριστα με την Μητρόπολη σε θέματα στα οποία παρουσιάζεται σύμπτωση αρμοδιοτήτων. Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του ευχήθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο και τον συνδυασμό του την επιτυχία στον καλό τους αγώνα.

markoulis souez

Προτεραιότητα στον Πολίτη: ο Αντώνης Μαρκούλης στο καφενείο «ΣΟΥΕΖ»

Μετά από είκοσι περίπου ημέρες επισκέψεων σε κάθε γωνιά του Δήμου, ο Αντώνης Μαρκούλης έκλεισε τον κύκλο ομιλιών στο ιστορικό καφενείο «ΣΟΥΕΖ». Μαζί με υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», ο Αντώνης Μαρκούλης σημείωσε πως η ομιλία στο «ΣΟΥΕΖ» ήταν συμβολική, ακριβώς γιατί το συνδέεται με δημοκρατικούς αγώνες παλιών εκλογικών αναμετρήσεων. Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος επανήλθε στις πάγιες κατηγορίες κατά της απερχόμενης δημοτικής αρχής, χαρακτηρίζοντάς την αδιάφορη και ανίκανη και δεσμεύθηκε ότι με δουλειά και καινοτόμες προτάσεις η δική του Δημοτική Αρχή θα δώσει λύσεις, κυρίως δε θα δώσει λόγο στις τοπικές κοινωνίες, με τα τοπικά συμβούλια και τον θεσμό των δημοψηφισμάτων, προκειμένου οι ίδιοι οι πολίτες να ιεραρχήσουν τα προβλήματα και, στη βάση αυτή, να ανευρεθούν οι βέλτιστες δυνατές λύσεις.