Αντικατάσταση Αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης της Βέροιας - Ορφανίδης: «Το έργο μας μπορεί να θάβεται αλλά δεν χάνεται»

Υπογράφηκε σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στα γραφεία της ΔΕΥΑΒ η σύμβαση του έργου, «Αντικατάσταση Αμιαντοσωλήνων Εσωτερικού Δικτύου ύδρευσης πόλης Βέροιας», μεταξύ του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒ κ. Γεώργιου Ορφανίδη και του αναδόχου της εταιρείας κ. Μεταξά Βασιλείου. Στην υπογραφή παραβρέθηκαν και τα μέλη του Δ.Σ. κα Μυρτώ Μπέτζιου και Κωνσταντίνος Γραμματικός.

Το έργο προϋπολογισμού #800.000,00ευρώ#, αφορά την αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου που βρίσκονται στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης της πόλης της Βέροιας, με τη δαπάνη των εργασιών να ανέρχεται στο συνολικό ποσό των #426.560,00ευρώ#.

Μετά την υπογραφή ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γ. Ορφανίδης δήλωσε ότι: «Το έργο αυτό κρίνεται σπουδαίο για την πόλη, διότι αντικαθιστά συνολικά ένα δίκτυο παλαιό, με ένα νέο και σύγχρονο, δίδοντας στους πολίτες ένα τελικό προϊόν υψηλής ποιότητας, ανάλογο των υπηρεσιών που παρέχει η επιχείρηση. Το σλόγκαν της ΔΕΥΑΒ «Το έργο μας μπορεί να θάβεται αλλά δεν χάνεται», παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ».