«Δημόσιο Διάλογο» στα Ριζώματα πραγματοποίησε ο Κώστας Βοργιαζίδης

Στα Ριζώματα της Δ.Ε. Μακεδονίδας βρέθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαΐου 2019, ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης, συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της παράταξής του. Εκεί, πραγματοποίησε «Δημόσιο Διάλογο» με κατοίκους της περιοχής στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ριζωμάτων και τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η αγροτική οδοποιία και η ύδρευση.

Οι κάτοικοι των Ριζωμάτων έθεσαν προς το Δήμαρχο την ανάγκη παρεμβάσεων σε αγροτικούς δρόμους που έχουν προβλήματα και στην υδατοδεξαμενή ύδρευσης ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητά της.

Vorgia1455

Από την πλευρά του, ο κ. Βοργιαζίδης απάντησε πως πρόσφατα ολοκληρώθηκε το πιο μεγάλο έργο οδοποιίας που έγινε τα τελευταία χρόνια, αναφερόμενος στο έργο «Αγροτικής Οδοποιίας Ριζωμάτων», ύψους 608.000 ευρώ, ενώ έγιναν βελτιώσεις στα αντλιοστάσια των αρδευτικών δικτύων της περιοχής, απόδειξη ότι η διοίκησή του υποστήριξε έμπρακτα την τοπική αγροτική παραγωγή. Παράλληλα, τόνισε ότι στο πρόγραμμα του συνδυασμού του για την περίοδο 2019-2023 η βελτίωση του δικτύου αγροτικών δρόμων στις ορεινές Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Βέροιας αποτελεί προτεραιότητα.