Στο ψηφοδέλτιο "Βέροια πρωτεύουσα πόλη" της Γεωργίας Μπατσαρά ο Χρήστος Τσιούντας - βιογραφικό

Στο ψηφοδέλτιο "Βέροια πρωτεύουσα πόλη" της Γεωργίας Μπατσάρα είναι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ενότητα Δοβρά ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Τσιούντας. Ας δούμε τα βιογραφικά του στοιχεία:

"Για να ξετυλίξει κάποιος το κουβάρι της ενασχόλησής μου με τα κοινά του τόπου μας, πρέπει να “ταξιδέψει” στο μακρινό 1986.

Συμμετέχοντας σε πάμπολλες εκλογικές διαδικασίες, έχοντας τιμηθεί δεόντως με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου και υπηρετώντας την τοπική αυτοδιοίκηση σε όλες της τις βαθμίδες και από όλες σχεδόν τις θέσεις, η νέα πρόκληση του «Κλεισθένη», με τα καλά και τα «στραβά» του, δεν θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο.

Σε όλη αυτή τη μακρά πορεία της ενασχόλησής μου με τα κοινά, αλλά και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας μου, υπήρξα πάντα υποστηρικτής της συνεργασίας μεταξύ των αιρετών και της προσπάθειας σύνθεσης προτάσεων και απόψεων προς το συμφέρον των συμπολιτών μου.

Στο νέο τοπίο που θα διαμορφωθεί μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 Μαΐου και 02 Ιουνίου, θα απαιτηθεί “συνεννόηση” και ευρεία σύνθεση δυνάμεων στα συμβούλια που θα κληθούν να ασκήσουν διοίκηση στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης όλων των βαθμίδων.

Έτσι αποφάσισα να ζητήσω τη στήριξή σας, συστρατεύοντας τις δυνάμεις μου με το συνδυασμό “Πρωτεύουσα Πόλη”, της υποψήφιας Δημάρχου Γεωργίας Μπατσαρά, έχοντας την βεβαιότητα, πως η εμπειρία της τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή του τόπου αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα συμβάλει στην αποτελεσματική διοίκηση του Δήμου Βέροιας και την πεποίθηση πως κι εγώ από την πλευρά μου, εφόσον οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους, θα προσθέσω ένα λιθαράκι στον κοινό στόχο όλων μας, που δεν είναι άλλος, από το να φέρουμε το Δήμο της Βέροιας, στη θέση και στο επίπεδο που όλοι επιθυμούμε.

Τσιούντας Χρήστος
Τέως Δήμαρχος Δήμου Δοβρά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας
Με το συνδυασμό «Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη»
Της υποψηφίας Δημάρχου Γεωργίας Μπατσαρά".