Στο ψηφοδέλτιο "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Γιάννη Παπαγιάννη η Δήμητρα Ευθυμίου Ράλλη

Στο ψηφοδέλτιο "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Γιάννη Παπαγιάννη είναι ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Βέροιας η Δήμητρα Ευθυμίου Ράλλη. Ας δούμε τα βιογραφικά της στοιχεία:

"Ονομάζομαι Ράλλη Δήμητρα και είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Δοβρά (μπορώ να ψηφιστώ από όλες τις δημοτικές ενότητες) με το συνδυασμό Δικαίωμα για Νέα Βέροια του Γιάννη Παπαγιάννη.

Αποφοίτησα από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης από τη Σχολή Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική ηλικία με άριστα. Μιλάω άπταιστα αγγλικά και γερμανικά. Εργάζομαι ως νηπιαγωγός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, τα τελευταία χρόνια υπηρετώ στο νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου ως Προϊσταμένη. Έχω υπηρετήσει αρκετά χρόνια στην παραμεθόριο και σε ακριτικά μέρη.

Είμαι σύζυγος του Μιχάλη Κελεσίδη στρατιωτικού και είμαι μητέρα δύο παιδιών του Ιορδάνη και της Παναγιώτας -Κωνσταντίνας. Είμαι κόρη του τέως προέδρου κοινότητας Αγίας Μαρίνας επί δεκαέξι συναπτά έτη Ράλλη Ευθυμίου. Ο πατέρας μου υπήρξε πρότυπο τοπικού άρχοντα, ένας άνθρωπος δραστήριος, που έλειπε μέρες από την οικογένειά του και το σπίτι του για να τρέχει στην Αθήνα από υπουργείο σε υπουργείο να φέρνει χρήματα και κονδύλια για να κάνει έργα πνοής στο χωριό του (αποχέτευση, οδοποιία, πεζοδρόμια, πλατεία, γήπεδο, νηπιαγωγείο κ.α.). Ένας άνθρωπος που δεν διέθετε ακαδημαϊκή μόρφωση αλλά μόνο αγάπη για τον τόπο του και τους κατοίκους του, όρεξη για δουλειά, ένας άνθρωπος που δεν έβαλε το δάχτυλο πότε στο μέλι διότι πέρασαν πολλά χρήματα από τα χέρια του, ένας μικρός «ευεργέτης».

Έτσι λοιπόν και εγώ θέλω να συνεχίσω το έργο του, να προσφέρω στον τόπο μου. Μεγάλωσα με το όραμα του, τις ιδέες του και τα πιστεύω του. Μπορεί να μην διαθέτω την εμπειρία της τοπικής αυτοδιοίκησης, διαθέτω όμως θέληση, αγάπη για τον τόπο μου και όρεξη για δουλειά. Η περιοχή της Βέροιας είναι ένας τόπος ευλογημένος που αδικείται πραγματικά διότι δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα μια τοπική αυτοδιοίκηση που να εκμεταλλευτεί τις τεράστιες δυνατότητες της περιοχής.

Η περιοχή διαθέτει τόσα φωτεινά σημεία αναφοράς, Βεργίνα, Παναγία Σουμελά, Βήμα Αποστόλου Παύλου, νεολιθικό οικισμό Νέας Νικομήδειας, Χιονοδρομικό κέντρο Σελίου κ.α. που η σημερινή διοίκηση είναι ανίκανη να τα εκμεταλλευτεί και να φέρει τουρισμό στην περιοχή. Για τα προβλήματα που διαθέτει η περιοχή θα μπορούσα να γράψω σελίδες, θα αναφερθώ επιγραμματικά σε κάποια.

Η Βέροια έχει καταντήσει πρωτεύουσα των αδέσποτων, υπάρχουν περιορισμένοι χώροι στάθμευσης και μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, πολλές εγκαταλελειμμένες πλατείες, πάρκα και παιδικές χαρές, κυλιόμενες σκάλες και ασανσέρ στην περιοχή της ελιάς που δεν λειτουργούν, ανεργία, υποτονικότητα της τοπικής αγοράς, οι τοπικές κοινότητες έχουν εγκαταλειφθεί πλήρως, δρόμοι επικίνδυνοι και έλλειψη σήμανσης, έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων, καλύτερη συντήρηση σχολείων κ.α.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης ένας άνθρωπος καταξιωμένος, επιστήμονας με αγάπη για τον τόπο του και καθαρά χέρια μπορεί να οδηγήσει τη Βέροια εκεί που πραγματικά της αξίζει. Φτάνει πια σε παλιές πολιτικές που μαραζώνουν τον τόπο! Δώστε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με νέες ιδέες να οδηγήσου τον τόπο εκεί που πραγματικά του αξίζει! Ψηφίστε Δικαίωμα για Νέα Βέροια!".