Στα Ριζώματα η Γεωργία Μπατσαρά για την ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγ. Αθανασίου

Στη Θεία Λειτουργία για την ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Αθανασίου στα Ριζώματα παραβρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 02/5/2019 , η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, συνοδευόμενη από υποψήφιους/ιες δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη».

Η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας που κατάγεται από το διπλανό  Πολυδένδρι, τίμησε αυτή τη μεγάλη γιορτή για τα Ριζώματα και για το σύνολο των χωριών των Πιερίων, με την παρουσία της, καθώς ο Άγιος Αθανάσιος είναι ένας σημαντικός Άγιος που τιμάται ιδιαίτερα στα Ριζώματα.

Μετά την Θεία Λειτουργία, η Γεωργία Μπατσαρά συνομίλησε με τους πολίτες που ήταν παρόντες και στη συνέχεια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ευλάβεια συμμετείχαμε και φέτος στη μεγάλη γιορτή των Ριζωμάτων, της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Αθανασίου.  Η πίστη στα χριστιανικά μας ιδεώδη και τη λαϊκή μας παράδοση, αποτελούν για εμάς, αρχές και αξίες ζωής.

Ως η επόμενη δημοτική αρχή, δεσμευόμαστε ότι σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη συνέχιση και προαγωγή παρόμοιων εκδηλώσεων που στοχεύουν στη διάσωση της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας».

{jlex}flickr:72157708231172255{/jlex}