Η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο και παρουσίασε τους υποψηφίους της (φωτογραφίες, βίντεο)

Το εκλογικό της κέντρο εγκαινίασε το Σαββάτο βράδυ η υποψήφια δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά. Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκαν παράλληλα οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν, ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα, Στάθης Σαρρηγιαννίδης, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πολιτευτής Τάσος Μπαρτζώκας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Απόστολος Νεστορόπουλος, Ολυμπία Σουγιουλτζή, Σοφία Υφαντίδου κ.α.

Δείτε στο βίντεο την εκδήλωση

Ο χαιρετισμός της κ. Μπατσαρά και τα ονόματα των υποψηφίων

Στον χαιρετισμό της η κ. Μπατσαρά τόνισε:

"Η παρουσία σας απόψε εδώ, μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τον οποίο εδώ και κάποιους μήνες έχουμε αρχίσει.

Κι όμως, σα να ήταν χθες, όταν το Νοέμβριο ήρθε εδώ ο κύριος Τσιάρας, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. για να μου παράσχει τη στήριξη της Ν.Δ. ως υποψήφιας δημάρχου Βέροιας και ακολούθησε η ομόφωνη απόφαση της δικής μας ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΟ, ΟΝΝΕΔ.

Σαν να ήταν χθες όταν στις 19 Φεβρουαρίου ανακοινώσαμε ενώπιόν σας, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού μας, τις βασικές αρχές και αξίες μας, τους βασικούς άξονες του προγράμματός μας, δηλαδή την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, καθώς και 18 από τους υποψήφιους και τις υποψήφιες δημοτικούς μας συμβούλους.

Δε θα αφιερώσω ούτε λόγια, ούτε χρόνο, ούτε ενέργεια για να αναφερθώ στο τι ακολούθησε από τότε μέχρι σήμερα, όσον αφορά τα σχόλια των συνυποψηφίων μας, γιατί για μας συνυποψήφιοι είναι και όχι αντίπαλοι. Αντίπαλοι είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και οι άνθρωποι.

Άλλωστε, όπως συνηθίζω να λέγω, είμαι αρκετά μεγάλη πια, για να ασχοληθώ με τα πολύ μικρά και ασήμαντα. Με τους πολύ μικρούς και ασήμαντους, αναφέρομαι φυσικά σε …συμπεριφορές.

Εξάλλου η κοινωνία καταλαβαίνει, οι πολίτες έχουν αισθητήριο, βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα κι ο τόπος μας είναι πολύ μικρός και τα γεγονότα αποτελούν την τρανή απόδειξη για το ποιος είναι ο καθένας μας, ποια είναι η ιστορία του, η πορεία του και πού βαδίζει.

Και να! Βρισκόμαστε, πάλι σήμερα εδώ, όλοι μαζί, διαψεύδοντας τους ευσεβείς πόθους κάποιων.

Βρισκόμαστε εδώ και ξεκινάμε πλέον και επίσημα τον προεκλογικό μας αγώνα, με τις ευχές και τις ευλογίες της εκκλησίας μας και τις δικές σας ευχές που προστίθενται σ’ αυτές.

Με τη βοήθεια του Θεού, εγκαινιάσαμε το εκλογικό μας κέντρο, τη βάση μας, το ορμητήριο του αγώνα μας. Εδώ μαζευόμαστε, εδώ θα μαζευόμαστε και εσείς όλοι, τώρα που το μαθαίνετε, εδώ θα γίνονται οι συναντήσεις μας, οι συζητήσεις, οι ζυμώσεις, θα μας δίνετε τις συμβουλές σας αλλά θα κάνετε και τις παρατηρήσεις σας, ώστε να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι, πιο δυνατοί, ώσπου να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο, την 26η Μαΐου 2019.

ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ και ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ.

Γιατί αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος. Ο στόχος ο δικός μου και των υπέροχων και μοναδικών ανθρώπων που κοσμούν το ψηφοδέλτιό μας.

Σ’ όλους αυτούς είναι αφιερωμένη η αποψινή εκδήλωση. Και νομίζω ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να τους προσφέρουμε από πλευρά μας, σα μια αναγνώριση και μια τιμή για τον αγώνα που δίνουν, για τις θυσίες που κάνουν αφιερώνοντας τον ελεύθερό τους χρόνο σ’ έναν ανιδιοτελή, έντιμο αγώνα, στερούμενοι την οικογένειά τους. Από την πρώτη στιγμή που ιδρύσαμε τη Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ η ομάδα μας κάθε μέρα μεγαλώνει και δυναμώνει.

Δυναμώνει και ‘’πεισμώνει’’ δημιουργικά.

Εδώ και κάποιες βδομάδες, ξεκινήσαμε μια περιοδεία σ ’όλα τα χωριά και όλους τους οικισμούς του δήμου μας, με στόχο να γνωριστούμε με τους κατοίκους, να τους σφίξουμε το χέρι, ν’ αναπτύξουμε μια σχέση αλληλεπίδρασης, μα προπαντός ν’ ακούσουμε τα προβλήματά τους.

Πιο πολλά, όμως, είναι τα παράπονα για την απουσία της δημοτικής αρχής, την έλλειψη ενδιαφέροντος για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Και αυτά δε μας τα είπαν μόνο οι απλοί πολίτες, μα και οι πρόεδροι των κοινοτήτων. «Κουραστήκαμε να ζητούμε, να λέμε, να παρακαλούμε. Δυστυχώς, κανείς δε μας ακούει. Απλά προβλήματα παραμένουν άλυτα. Και τα απλά και τα μικρά συνθέτουν τα μεγάλα».

Γι’ αυτό εμείς δε θα τάξουμε «λαγούς με πετραχήλια», δε θα πούμε μεγάλα λόγια, δε θα διεκδικήσουμε την ψήφο σας, χτίζοντας πάνω στο λαϊκισμό και τον εθνικισμό.

Εμείς χτίζουμε πάνω στην αλήθεια και το πρόγραμμά μας, θα έχει σα βάση αυτά που μας λένε οι πολίτες, θα είναι ένα πρόγραμμα λειτουργικό, ρεαλιστικό και προπαντός υλοποιήσιμο και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Θα ασχοληθούμε με τα μικρά που συνθέτουν τα μεγάλα.

Θα κερδίσουμε τη μάχη της καθημερινότητας, για να γίνει η Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ, καθαρή, ευημερούσα, ασφαλής.

Και αφού εξασφαλίσουμε αυτό, παράλληλα θα δουλέψουμε και για τα μεγάλα, τα δύσκολα. Θα θέσουμε τις βάσεις, τα θεμέλια για να είναι το εποικοδόμημα σίγουρο και σταθερό, ανθεκτικό στο χρόνο, στις απαιτήσεις του παρόντος και στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Και όλα αυτά, βέβαια, δε θα γίνουν μόνο από μένα. Ούτε μόνη μου θα διοικήσω το δήμο, όταν με το καλό μας επιλέξετε ως την επόμενη δημοτική αρχή.

Μαζί μου θα έχω κάποιες και κάποιους από αυτή την άξια ομάδα.

Περνάει από το γραφείο μας κόσμος, ψηφοφόροι και βλέπουν τις κάρτες των υποψήφιων

Πολλούς και πολλές τους γνωρίζουν.

Ξέρετε τι μου λένε? Μακάρι να μπορούσαμε να τους ψηφίσουμε όλους και όλες. Δυστυχώς, όμως, δε γίνεται.

Εσείς θα επιλέξετε αυτούς και αυτές που νομίζετε ότι είναι οι καλύτεροι και οι καλύτερες.

Είμαι περήφανη για όλους και για όλες.

Είναι όλοι τους άξιοι άνθρωποι, εργαζόμενοι, δεν επέλεξαν να είναι υποψήφιοι για να αποκατασταθούν αλλά για να προσφέρουν.

Είναι όλοι τους άφθαρτα, έντιμα άτομα που διακρίνονται για την ποιότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους και είναι καταξιωμένα και διακεκριμένα στον επαγγελματικό τους χώρο και την κοινωνία. Ο καθένας διαθέτει τη δική του πορεία και ιστορία.

Ο συνδυασμός μας συνθέτει δημιουργικά τη γνώση, την εμπειρία, το ρεαλισμό, την υπομονή και τη <<σοφία>> των παλαιοτέρων και μεγαλύτερων, με την ορμή, τη ζωντάνια, τον αυθορμητισμό, τον ενθουσιασμό, το ρομαντισμό της νιότης.

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες δημοτικοί μας σύμβουλοι καλύπτουν γεωγραφικά όλο το δήμο, ασκούν διαφορετικά επαγγέλματα, προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις και ηλικίες.

Τρεις από αυτούς, δυο άντρες και μια κοπέλα, είναι μόλις 24 ετών.

Τα νιάτα για τα νιάτα.

Κοινός παρονομαστής όλων μας, είναι η αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Η διάθεση για σκληρή συλλογική δουλειά και προσφορά, για να γίνει η Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ. Γιατί ο δήμος μας αξίζει καλύτερα. Γιατί αυτό θέλει η ομάδα μας που αποτελείται από τους:

Αλεξίου Κατερίνα Υπάλληλο Ο.Α.Ε.Δ. Βέροιας

Βασιλειάδη Κώστα Τραπεζικό Υπάλληλο

Βύζα Καλλιόπη (Πόπη) Επιχειρηματία

Γεροντίδη Αθανάσιο Δημοτικό Υπάλληλο, Προπονητή ΚΑΡΑΤΕ- KICKBOXING, Εθνικό Διαιτητή ΚΑΡΑΤΕ.

Γαλιτσιάδου Μαρία Νοικοκυρά

Γεωργιάδη Κωνσταντίνο Ιδιωτικό Υπάλληλο

Δαγαλέα Αθανάσιο Τουριστικό Υπάλληλο

Δασκαλοπούλου Ελένη Υπάλληλο Ο.Α.Ε.Δ. Βέροιας

Ευαγγελόπουλο Χρήστο Φυσικοθεραπευτή

Ζιώγα Δημήτριο Καθηγητή

Ζουλούμη Δήμητρα Ιατρό

Κακαγιάννη Θεόδωρο Καθηγητή

Καρατζιούλα Κατερίνα Επιχειρηματία

Κασιάρα Ιουλιάνα-Ισαμπέλα Επιχειρηματία

Κατσικάρη Ιουλιάνα Ιατρό

Κελεσίδη Ευστάθιο Ελεύθερο επαγγελματία

Κύρτσιο Στέργιο Κτηνοτρόφο

Λαζόπουλο Νίκο Αγρότη

Λιλιόπουλο Κωνσταντίνο Επιχειρηματία Αγρότη

Λιόλιου Αντιγόνη Διακοσμήτρια

Μελιόπουλο Θωμά Επιχειρηματία

Μιχαηλίδου Σταυρούλα Εκπαιδευτικό Φυσική Αγωγή

Μουρτζίλα Βασιλική Συνταξιούχο Τράπεζας Πειραιώς

Μπάκου Αμαλία Νοσηλεύτρια

Μπραϊνατλή Αργύρη Υπάλληλος Γαλακτοβιομηχανίας ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα ΑΕ

Ορταντζόγλου Μιρέλα Δικηγόρο

Παζάρα Αντώνιο Συνταξιούχο ΟΑΕΕ

Παπακωνσταντίνου Γιώτη Αγρότη

Παλουκίδη Κωνσταντίνο Πολιτικό Μηχανικό Επιχειρηματία

Παναγιωτίδη Κυριάκο Επιχειρηματία

Παπαδόπουλο Αργύρη Ηλεκτρολόγο Εγκαταστάσεων

Παπαδόπουλο Κλήμαντο Εκπαιδευτικό

Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο Επιχειρηματία

Παπαδοπούλου Αικατερίνη Αισθητικό-makeupartist

Παρασκευά Κωνσταντίνο Στρατιωτικό

Πατσιαβούρα Νίκο Επιχειρηματία

Πετρίδου Τουτουντζίδου Ανθούλα Εκπαιδευτικό

Πυρινό Δημήτριο Εκπαιδευτικό

Σαββίδη Γεώργιο Νοσηλευτή

Σαμαρά Αντώνιο Ιατρό

Σαρηγιαννίδη Σάββα Ιδιωτικός Υπάλληλο

Σασσάλου Άννα Αισθητικό-makeup artist

Σισμανίδου Ειρήνη Εκπαιδευτικό

Σοφιανίδη Μάνο Δικηγόρο

Στάμο Σωτήριο Δάσκαλο

Συρόπουλο Δημήτριο Ελεύθερο Επαγγελματία

Τζήμα Συρμούλα Δικηγόρο-Καθηγήτρια Νομικών και Πολιτικών Επιστημών

Τζιβαντλή Ροδούλα Φυσικοθεραπεύτρια

Τζιώνα Δήμητρα Στρατιωτικό

Τριανταφυλλίδη Νίκο Δικηγόρο

Τσαουσίδη Τέλη Επιχειρηματία

Τσιούντα Χρήστο Πρώην Δήμαρχο Δοβρά

Τσίρη Γεώργιο Καθηγητή

Τσιρογιάννη Δημήτριο Αγρότη

Χατζηπαναγιωτίδη Αλέξανδρο Αστυνομικό

Μπατσαρά Ηλία Δημόσιο Υπάλληλο, για την Κοινότητα Πολυδένδρου

Κουπίδη Θεόφιλο Αγρότη, για την Κοινότητα Πατρίδας

Μπαμπέτσα Κωνσταντίνο Αγρότη για την Κοινότητα Δασκίου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

1. Αθανασιάδης Χρυσοβαλάντης, Τουριστικά Επαγγέλματα

2. Αραμπατζή Αικατερίνη, Γυμνάστρια

3. Καραβασίλη Κυριακή, Πτυχιούχος Νοσηλευτικής –Ιδιωτ. Υπάλληλος.

4. Κοτσαμπαρασίδου Ανατολή, Οικιακά

5. Κούφα Μαρία, Ιδιωτ. Υπάλληλος

6. Μαυρόπουλο Θωμά, Γυμναστής

7. Παπαδόπουλος Αναστάσιος, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Φίλοι και φίλες,

αυτοί είναι οι υπέροχοι άνθρωποι από τους οποίους σας καλούμε να επιλέξετε.

Ιδιαίτερα, καλούμε τους νέους, να είναι παρόντες στις κάλπες, να ψηφίσουν για το δήμο τους αυτούς που θα κρατάνε στα χέρια τους, τις τύχες της πόλης τους, του χωριού τους, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, για να μη φοβούνται, όπως λέει και το τραγούδι, <<όλα αυτά που θα γίνουν για εμένα, χωρίς εμένα>>.

Φίλοι και φίλες,

Σας θέλουμε κοντά μας στις 26 Μαΐου.

Σας θέλουμε μαζί μας για να κάνουμε τη Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ.

Ζητάμε την ψήφο σας, γιατί έχουμε την καλύτερη ομάδα, την καλύτερη διάθεση για προσφορά και μόνο.

Γιατί ο δήμος μας αξίζει καλύτερα.

Για να είμαστε ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ.

Σας ευχαριστώ θερμά.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλοι μας από τα βάθη της καρδιάς μας.

Επόμενο ραντεβού την προπαραμονή των εκλογών.

Την Παρασκευή, 24 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, στο ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.

Σας ευχαριστώ και πάλι από βάθους καρδίας".