Εκ νέου υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη ο Διονύσης Κουλουριώτης

Εκ νέου υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη θα είναι ο πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Διονύσης Κουλουριώτης. Σε δήλωσή του αναφέρει:

"Ως πρόεδρος σε μια επιτροπή με πολλές ευθύνες όσον αφορά την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων πιστεύω πως κατάφερα παρά πολλά .

Κατέχοντας την θέση του πρόεδρου από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως και σήμερα έχω δουλέψει μαζί με τα μέλη της σχολικής επιτροπής και πάντα σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς (χωρίς μισθό ), για να μπορέσουν τα σχολεία μας να καταφέρουν να λειτουργούν σε μια βάση που θα ικανοποιούσε εκπαιδευτικούς, μαθητές & γονείς .

Η συνεργασία με τον Προϊστάμενο Α/μιας Εκπαίδευσης, τους διευθυντές των σχολείων, τις προϊσταμένες των νηπιαγωγείων, τον αντιδήμαρχο παιδείας αλλά και τους συλλόγους γονέων & κηδεμόνων υπήρξε εξαιρετική για όλα τα θέματα και τα προβλήματα που αφορούσαν τα σχολεία μας .

Θεωρώντας λοιπόν πως ακόμη έχω να προσφέρω αρκετά στους δημότες του δήμου μας ζητώ για μια ακόμη φορά την στήριξή σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου για προσφέρω ακόμη περισσότερα στον δήμο μας και στους κατοίκους του".