Ο Γιώργος Δεμερτζίδης υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Ιωάννη Παπαγιάννη

Ο γνωστός καθηγητής Δεμερτζίδης Γεώργιος είναι υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο, υπερκομματικό συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο κος. Δεμερτζίδης, κατοικεί στη Βέροια και κατάγεται από τη Ν. Λυκογιάννη. Είναι απόφοιτος της Μαθηματικής Σχολής Ιωαννίνων και εργάζεται επί δεκαετίες ως Καθηγητής μαθηματικών στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Υπηρέτησε ως Διευθυντής των Γυμνασίων Βεργίνας και Κοπανού και του Λυκείου Πλατέος. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο κα. Τσέτη Κωνσταντίνα (Ντίνα) και πατέρας δύο γυιών. Μέλος της ΔΑΚΕ Καθηγητών και λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος Δεμερτζίδης σε δήλωσή του τόνισε: «Ο συνδυασμός Δικαίωμα για Νέα Βέροια μπορεί και θα αναλάβει με επιτυχία και δυναμισμό το αύριο και την προοπτική του Δήμου μας. Όλοι όσοι και όσες συγκροτούμε το ψηφοδέλτιο νίκης έχουμε τις ικανότητες, την εντιμότητα και το ηθικό πλεονέκτημα να προχωρήσουμε μπροστά κάνοντας τις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται. Θα υλοποιήσουμε πρόγραμμα ελπιδοφόρο, ρεαλιστικό και με όραμα για τη Βέροια και τις τοπικές κοινότητες. Μαζί με τον υποψήφιο και αυριανό Δήμαρχο Γιάννη Παπαγιάννη δημιουργούμε το ανεξάρτητο και υπεροκομματικό κίνημα για το παρόν και μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας. Με ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα".