Στο ψηφοδέλτιο «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη η Εύη Ρούση - βιογραφικό

Η καθηγήτρια αγγλικών και πτυχιούχος Νομικής Εύη (Ευμορφία) Ρούση είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Βέροιας με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη.

Η γνωστή νομικός, καθηγήτρια αγγλικών και ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών κα. Εύη Ρούση συμμετέχει στον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» και οι ψηφοφόροι του συνδυασμού θα την βρουν στο κεντρικό ψηφοδέλτιο (ενότητα της Βέροιας)

Η Εύη Ρούση σπούδασε Νομικές Επιστήμες στην Ελλάδα και Μ. Βρετανία, όπου διδάχθηκε ευρωπαϊκό δίκαιο στην αγγλική και γαλλική γλώσσα, λαμβάνοντας υποτροφία. Ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών στην Αγ. Βαρβάρα και υπεύθυνη κέντρου ξενόγλωσσων εξετάσεων βρετανικού φορέα στην αγγλική γλώσσα. Είναι μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη με τον γνωστό επιχειρηματία κο. Δημήτριο Καζαντζίδη.

Η Εύη Ρούση σε δήλωσή της τόνισε: "Αξίζουμε περισσότερα, συμμετέχουμε δυναμικά για μια ελπιδοφόρα τοπική αυτοδιοίκηση, μαζί με τον Γιάννη Παπαγιάννη αναδεικνύουμε έντιμα πρόσωπα και αλλάζουμε σελίδα στο Δήμο Βέροιας. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα".