Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Βοργιαζίδη η Αναστασία Πίσκου

Την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα για μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο, με τον συνδυασμό "Δράση με γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, γνωστοποίησε με δήλωσή της ηΤασούλα Πίσκου, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας. Στην δήλωσή της αναφέρει:

"Με χαρά σας ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δράση με γνώση» του σημερινού Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη. Η επιλογή μου να συστρατευτώ με τον κ. Βοργιαζίδη οφείλεται αποκλειστικά στο ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο έντιμο, σοβαρό και ηθικό με όραμα και αγάπη για τον τόπο μας. Είμαι βέβαιη πως μπορεί να συνθέσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του επόμενου δημοτικού συμβουλίου για το καλό του Δήμου Βέροιας στη νέα εποχή του «Κλεισθένη».

Σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω ότι η ανιδιοτελής προσφορά προς τους ανθρώπους της πόλης όπου ζούμε και εργαζόμαστε, αποτελεί μια πράξη ατομικής ευθύνης και ειλικρινούς αγάπης για τον τόπο και τους συμπολίτες μου και με το σκεπτικό αυτό αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στον κοινό αγώνα για μια Βέροια ακόμα πιο ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, πιο ΔΥΝΑΜΙΚΗ, πιο ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Βέροια τον τόπο που ονειρευόμαστε!!!".