Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βέροιας, στήριξε έμπρακτα τις ωφελούμενες οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα πραγματοποιώντας δυο διανομές τροφίμων κατά το μήνα Δεκέμβριο ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για την πραγματοποίηση της παροχής τροφίμων στους ωφελούμενους κινητοποιήθηκαν ιδιώτες, επιχειρήσεις, σχολεία, σωματεία, φορείς του τόπου κ.α. που με ιδιαίτερη ευαισθησία και ανθρωπιά προσέφεραν τα διανεμόμενα προϊόντα.

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού κ. Θεόφιλος Κορωνάς και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Αθανασία Λαμπριανίδου και κ. Δήμητρα Καρατζά ευχαριστούν δημοσίως τους παρακάτω χορηγούς για την καλή τους διάθεση και την γενναιόδωρη προσφορά τους το έτος 2018 και ιδίως για αυτές τις ημέρες αγάπης.
Ευχαριστούν θερμά (αλφαβητική σειρά):

o 4ο Π.Υ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
o ASTOR HELLAS S.A
o HELLAS AGRIBUSINESS IKE
o LIDL HELLAS & ΣΙΑ Ο.Ε.
o MAGIC MISSION
o ΑΓΡΟΤΥΠ ΕΛΛΑΣ
o ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

o ΓΑΛΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ
o ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΒΕΡΟΙΑΣ
o ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
o ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ
o ΚΑΝΔΥΛΑΣ Σ. Α.Ε.
o Κ.Ε.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
o ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ
o ΜΑΖΙ ΜΑΡΚΕΤ
o «ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ» - ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ
o ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ Ι. & ΥΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε
o ΜΥΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
o «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
o ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΒΕΡΟΙΑ»
o ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ S/M
o ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ Γ. & Ε. ΑΡΓ. ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΥ Ο.Ε.
o «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΚΑΣ»

Ευχαριστούν επίσης θερμά τις επιχειρήσεις και τους συμπολίτες μας που ενίσχυσαν με βασικά είδη διατροφής το Κοινωνικό Παντοπωλείο αλλά επιθυμούν να τηρηθεί η ανωνυμία τους.

Το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας λειτουργεί από την 1η Νοεμβρίου 2017 στο πλαίσιο της πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

Η Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βέροιας λειτουργεί με σταθερό ωράριο από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 έως 17:00.