Η υποψήφια Δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά αντάλλαξε ευχές με τις τοπικές αρχές

Η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά επισκέφθηκε τις τοπικές αρχές που εδρεύουν στη Βέροια και αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά με υγεία και δύναμη.

Η Γεωργία Μπατσαρά συνοδευόμενη από ένα μέρος υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της, επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, τον Μητροπολίτη Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας Παντελεήμονα, τον Διοικητή της Μεραρχίας Υποστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Χρήστο Σιμούλη, τον Διευθυντή της Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομίας Διονύση Κούγκα και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας Αντιπύραρχο Νίκο Παλαμούτη.

Η υποψήφια Δήμαρχος στις συναντήσεις με τους ένστολους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους διαβεβαίωσε πως η επόμενη συνάντησή τους θα γίνει στο άμεσο μέλλον, έτσι ώστε να καταγραφούν ζητήματα που θα έχουν μοναδικό στόχο την βελτίωση της συνεργασίας με τον Δήμο Βέροιας.

Τέλος η Γεωργία Μπατσαρά εύχεται σε όλους τους πολίτες του Δήμου Βέροιας, το 2019 να είναι μια χρονιά καλύτερη από αυτήν που έφυγε και να γιατρέψει κάθε πληγή που δημιουργήθηκε το 2018.