Πρεμιέρα ως αρχηγός παράταξης έκανε ο Αντώνης Καγκελίδης (video)

Πρεμιέρα ως αρχηγός παράταξης έκανε την Τετάρτη, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο Αντώνης Καγκελίδης. Από την παράταξή του έγινε γνωστό με επιστολή προς τον πρόεδρο Πέτρο Τσαπαρόπουλο, ότι ο κ. Καγκελίδης επιλέχθηκε κατά πλειοψηφία επικεφαλής.

Ο Αντώνης Καγκελίδης είπε ότι δεν ήταν στόχος του να τεθεί επικεφαλής αλλά το έκανε για να μην μείνει ακέφαλη η παράταξη. "Και στο παρελθόν έδειξα ότι δεν κάνω στείρα αντιπολίτευση". Ο κ. Καγκελίδης στην τοποθέτησή του έδωσε συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών για την φετινή διοργάνωση, στο ΔΗΠΕΘΕ για τις καλοκαιρινές παραστάσεις και στην ΚΕΠΑ και στην υπεύθυνη προγραμματισμού Νανά Καραγιαννίδου διότι ανταποκρίνεται με επιτυχία στο έργο της.

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην παραχώρηση του όρου Μακεδονία, λέγοντας ότι οι γείτονες επιδίδονται σε προκλητικές δηλώσεις, ότι η συμφωνία επιτεύχθηκε κατόπιν πιέσεων και ότι δημοκράτης δεν είναι αυτός που το δηλώνει αλλά αυτός που το δείχνει με τις πράξεις του.

Δείτε το απόσπασμα από την συνεδρίαση