Logo

Γέφυρα Κούσιου: Ξεκινά η κατασκευή του μεταλλικού σκελετού (video)

Με την κατασκευή του μεταλικού καταστρώματος θα συνεχιστούν οι εργασίες στο έργο της Γέφυρας Κούσιου. Ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, εξήγησε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι για την κατασκευή του μεταλλικού καταστρώματος θα χρειαστούν 5-6 μήνες και θα γίνει σε εργοστάσιο. Αυτό σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο διάστημα δεν θα είναι ορατή η εξέλιξη των εργασιών.

Θετική χαρακτήρισε την εξέλιξη ο Γιάννης Παπαγιάννης ενώ ο Αντώνης Μαρκούλης απαντώντας σε προηγούμενη δήλωση του κ. Βοργιαζίδη, ότι κάποιοι στεναχωρέθηκαν που θα προχωρήσει το έργο, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανείς πολίτης που να θέλει την μη επίλυση προβλημάτων. Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος διευκρίνισε ότι στην πορεία του έργου υπήρχαν ψευδώνυμες και επώνυμες καταγγελίες και σε αυτούς αναφερόταν όταν μιλούσε για στεναχωρημένους.

Για το θέμα μίλησε και ο κ. Γουλτίδης. "Είπατε ότι κάποιοι στεναχωρέθηκαν. Αυτοί που στεναχωρέθηκαν δεν είναι σήμερα στην ζωή" σχολίασε και ζήτησε να μάθει αν το έργο θα τελειώσει κανονικά ή αν θα πάρει παράταση. ""Καλά που πήρε τον λόγο ο κ. Γουλτίδης. Καταλάβατε ποιος στεναχωρέθηκε" είπε ο δήμαρχος και ανέφερε ότι ο κ. Γουλτίδης κατέθεσε προσφυγή για το έργο. Για το αν θα πάρουν παράταση οι εργασίες κατασκευής της γέφυρας, ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη λόγω καιρικών συνθηκών.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από την συνεδρίαση

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb