Logo

Δήμος Βέροιας: Συγκέντρωση ονομάτων διακριθέντων αθλητών-καλλιτεχνών για βράβευση στο πλαίσιο των Ελευθερίων

Ο Δήμος Βέροιας στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων της πόλης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πρόκειται να βραβεύσει τους αθλητές, τις ομάδες και τους προπονητές της πόλης που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους, Βαλκανικούς, Μεσογειακούς, Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς αθλητικούς αγώνες καθώς επίσης και καλλιτέχνες που διακρίθηκαν σε αντίστοιχους Πανελληνίους και Διεθνείς καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς οι οποίοι διεξήχθηκαν από τον Οκτώβριο 2017 έως τον Σεπτέμβριο 2018, καταλαμβάνοντας την 1η, 2η, και 3η θέση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Χώρο Τεχνών στις 14/10/2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00.

"Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε, τους αθλητικούς και καλλιτεχνικούς συλλόγους να μας γνωρίσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21/09/2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Βέροιας, τα ονοματεπώνυμα των διακριθέντων αθλητών και καλλιτεχνών, τα τηλεφωνά τους, το αγώνισμα ή το διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν, τη θέση που κατέλαβαν, μαζί με την επίσημη βεβαίωση της εκάστοτε Ομοσπονδίας για την περίπτωση των αθλητών.

Σημειώνεται ότι η παραπάνω ημερομηνία είναι δεσμευτική και εκπρόθεσμες δηλώσεις δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές.

Διευκρινίζεται, επίσης, ότι τα ονόματα των μαθητών που διακρίθηκαν μέσω αθλητικών συλλογών θα πρέπει να αποσταλούν μόνο από το σύλλογο τους" αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Δήμου Βέροιας στο τηλέφωνο του 2331350617.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb