Logo

Έργα 900 χιλιάδων ευρώ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Γιώργος Ορφανίδης

Σε μια σειρά έργων της ΔΕΥΑ Βέροιας αναφέρθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο πρόεδρός της Γιώργος Ορφανίδης. Αρχικά, ενημέρωσε το σώμα για την υπογραφή της σύμβαση της επέκτασης του τηλεελέγχου στην περιοχή της Βέροιας, έργο ύψους 467.000 ευρώ και μέσα στο επόμενο 24μηνο αναμένεται να ολοκληρωθεί  το έργο. 

Επίσης είπε ότι εγκρίθηκε η πράξη για την υλοποίηση γενικού σχεδίου ύδρευσης και η υλοποίηση του σχεδίου ασφαλείας νερού. "Είναι ένα καλό εργαλείο και αφορά τις ζώνες των υδάτινων πόρων, την διαχείριση και προτάσεις διαχείρισης και το τελευταίο και πιο σημαντικό από όλα την ασφάλεια και την ποιότητα του νερού" σημείωσε ο κ. Ορφανίδης. Αυτό το έργο έχει προϋπολογισμό 221.000 ευρώ. 

Ο κ. Ορφανίδης είπε ακόμη ότι βγήκε ο ανάδοχος που θα αναλάβει την αποκατάσταση των τομών στους δρόμου. Το έργο θα υλοποιηθεί στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας και των χωριών τον Αύγουστο. Ο προϋπολογισμός είναι 220.000 ευρώ. "Θα κάνουμε τους κεντρικούς δρόμους. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Το ποσό μπορεί να φαίνεται μεγάλο αλλά δεν φτάνει για όλες τις τομές" σχολίασε ο κ. Ορφανίδης. 

Δείτε το απόσπασμα από την συνεδρίαση

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb