Logo

Η διοίκηση του Τουριστικού Ομίλου Σελίου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Βέροιας για προβλήματα του χωριού

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού - Τουριστικού Ομίλου Σελίου (ΠΤΟΣ) έγινε δεκτό σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Βέροιας από τον Δήμαρχο Βέροιας, κ. Κώστα Βοργιαζίδη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο της ΚΑΠΑ, κ. Στέργιο Διαμαντή με σκοπό να συζητηθούν θέματα που αφορούν την κοινότητα Κάτω Βερμίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διαμένοντες στο χωριό του Σελίου, οι ανάγκες συντήρησης και επέκτασης των υποδομών άθλησης, παιδικών χαρών και κοινόχρηστων χώρων και οι επικείμενες δράσεις του ΠΤΟΣ.

Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα θέματα που του εκτέθηκαν, δήλωσε ότι στηρίζει κάθε σοβαρή προσπάθεια των δημοτών του Δήμου και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τον εκπρόσωπο της τοπικής κοινότητας θα προβεί σε όσες ενέργειες δύναται άμεσα.

Το Δ.Σ. του Π.Τ.Ο.Σ. θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες και με τον εκπρόσωπο της τοπικής κοινότητας Αντώνη Πιτούλια προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με τα προβλήματα του χωριού και τις επικείμενες δράσεις του ΠΤΟΣ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb