Ανοίγει ο δρόμος για μεταστέγαση του Τελωνείου Ημαθίας στην Κουλούρα

Το δρόμο για τη μεταστέγαση του Τελωνείου Ημαθίας από τη Βέροια σε κτίριο της “Αμάλθεια ΑΕ” στην περιοχή της Κουλούρας ανοίγει σχετική τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών από τους βουλευτές του νομού μας Φρόσω Καρασαρλίδου, Χρήστο Αντωνίου, Γιώργο Ουρσουζίδη σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής.

Η τροπολογία έχει θέμα: «Παραχώρηση ακινήτων εντός του χώρου της Περιφερειακής Αγοράς Κουλούρας Ημαθίας προς το Δημόσιο άνευ ανταλλάγματος κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “Ενιαίος Φορέας Διαχείρισης Οπωροκηπευτικών Νομού Ημαθίας Ανώνυμη Εταιρεία”».

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, που είχε και την πρωτοβουλία για την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας, μετά από συνεργασία που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη, το δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιατζίδη και τους αρμόδιους φορείς, δήλωσε σχετικά: «Με την τροπολογία που κατατέθηκε και έγινε δεκτή σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, δίνεται λύση στο θέμα της μεταστέγασης του Τελωνείου Ημαθίας σε κτίριο της “Αμάλθεια ΑΕ” στην περιοχή της Κουλούρας, που αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των επιχειρηματιών και των εξαγωγέων της περιοχής».