Logo

Χώρο στάθμευσης λεωφορείων στα Εβραίικα θέλει ο δήμος Βέροιας

Χώρο στάθμευσης λεωφορείων στην αλάνα των Εβραίικων Νεκροταφείων σκοπεύει να υλοποιήσει ο δήμος Βέροιας. Αυτό αποκάλυψε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης, απαντώντας σε ζήτημα που έβαλε νωρίτερα ο Ζήσης Πατσίκας για την έλλειψη χώρου στην Ελιά.

Ο Ζήσης Πατσίκας παρατήρησε ότι χρόνο με το χρόνο ο τουρισμός στην Βέροια αυξάνεται και ο χώρος της Ελιάς δεν επαρκεί ενώ το πάρκινγκ κάτω από την Ελιά δεν έχει παραδοθεί. Επίσης επεσήμανε ότι θα πρέπει να αναζητηθεί χώρος στάθμευσης στην περιοχή του Βήματος Αποστόλου Παύλου.

Ο κ. Σιδηρόπουλος, μιλώντας για τον χώρο κάτω από την Ελιά είπε ότι ολοκληρώνεται ενώ κάλεσε τον κ. Πατσίκα να καταθέσει, αν έχει, πρόταση για για την περιοχή του Βήματος.

Ο Βασίλης Λυκοστράτης υπογράμμισε ότι τέτοια εποχή, με τις σχολικές εκδρομές, έρχονται στην πόλη πολλά λεωφορεία. Είπε ότι μπορούν να σταθμεύσουν κάτω από την Ελιά αλλά δεν το επιλέγουν οι οδηγοί. Επίσης είπε ο χώρος στα Εβραίικα μνήματα θα δώσει λύση και στην περιοχή του Βήματος διότι δεν θα χρειάζεται να σταθμεύουν τα λεωφορεία (θα είναι μόνο χώρος αποβίβασης και επιβίβασης).

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb