Logo

Ο Δήμος Βέροιας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB του Βερολίνου

Την Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB στο Βερολίνο, μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βασίλης Λυκοστράτης, εκπροσωπώντας το Δήμο Βέροια που φιλοξενήθηκε στο χώρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο ενιαίο περίπτερο του ΕΟΤ.

Κατά την παραμονή του στο Βερολίνο ο κ. Λυκοστράτης έκανε μια σειρά επαφών με ανθρώπους του τουρισμού και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη Βέροια και το τουριστικό προϊόν της σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού θέτοντας τις βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες.

Σημαντικές διαπιστώσεις από την παρουσία του Αντιδημάρχου στην ITB ήταν πρώτον το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών του τουρισμού να γνωρίσουν τον προορισμό Βέροια και να συζητήσουν τις προτάσεις και τις δράσεις της Αντιδημαρχίας Τουρισμού και, δεύτερον, η εμφανής απουσία σπουδαίων μνημείων και αξιοθέατων της περιοχής μας από τη διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ όπως αυτή του Μουσείου των Βασιλικών Τάφων της Βεργίνας. Σε αυτό το σημείο στάθηκε ο κ. Λυκοστράτης εκφράζοντας την απορία αλλά και τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός αυτό, πράγμα που θα κοινοποιηθεί εγγράφως στον ΕΟΤ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb