Logo

Κριτική στην Δημοτική Αρχή Βέροιας για την διαβούλευση σε σημαντικά θέματα - Τι απάντησε ο δήμαρχος (video)

Με αφορμή την αναστάτωση που δημιούργησε στους κατοίκους του Εργοχωρίου και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η μελέτη για τον οικισμό των Ρομά, σύμβουλοι των παρατάξεων της μειοψηφίας συνέστησαν στην δημοτική αρχή να προχωρά τέτοια θέματα με περισσότερη διαβούλευση και να ζητά την συνεργασία και την άποψη της μειοψηφίας. Επίσης ασκήθηκε κριτική για προχειρότητα στην αντιμετώπιση του θέματος. 

Το θέμα άνοιξε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης ο οποίος ζήτησε περισσότερη διαβούλευση και συνεργασία. Με τον κ. Καραπαγιωτίδη συμφώνησε και ο Νίκος Μπέκης που τόνισε ότι θα μπορούσε να γίνει σύσκεψη αρχηγών παρατάξεων.

Ο Αντώνης Μαρκούλης κατηγόρησε την δημοτική αρχή για προχειρότητα στην αντιμετώπιση του θέματος και αναρωτήθηκε πώς μιλά κανείς για διαβούλευση από την στιγμή που δεν ρωτήθηκαν οι κάτοικοι και οι διευθυντές των γύρω σχολείων. Ο Ζήσης Πατσίκας μίλησε για υποβαθμισμένη διαδικασία διαβούλευσης και τόνισε ότι η βούληση της δημοτικής αρχής κινεί τα νήματα. 

Ο δήμαρχος προσπαθώντας να αποκρούσει τα...πυρά, απάντησε ότι η αντιπολίτευση δεν μπορεί να μιλά για διαβούλευση διότι δεν συμμετείχε ποτέ στις διαδικασίες που έγιναν και δεν ξέρει ούτε τα ονόματα των μελών του Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Δείτε στο βίντεο τις τοποθετήσεις των κ. Καραπαναγιωτίδη, Μπέκη, Μαρκούλη, Πατσίκα, Βοργιαζίδη για το θέμα:

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb