Logo

Δήμος Βέροιας: "Για άλλη μια φορά έχασε τη ψυχραιμία του ο Αντιπεριφερειάρχης"

Από τον δήμο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Για άλλη μια φορά έχασε τη ψυχραιμία του ο κος Αντιπεριφερειάρχης. Θέλοντας μάλλον να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την καθυστερημένη άφιξή του στο Δικαστήριο όπου επρόκειτο να εξεταστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη των αγροτών του κόμβου της Κουλούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης επιχείρησε να «συνετίσει» το Δήμαρχο Βέροιας γιατί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου στο Πάρκο της Εληάς δεν τοποθετήθηκε σύμφωνα με τις υποδείξεις της Περιφερειακής Ενότητας.

Σε μια ακόμη επίδειξη ασέβειας προς τους θεσμούς και τα θεσμικά πρόσωπα, ο κ. Καλαϊτζίδης έχασε τη ψυχραιμία του, εξυβρίζοντας το Δήμαρχο και μάλιστα δημόσια.

Δυστυχώς, το πρωτοφανές γεγονός για τη δημόσια ζωή του τόπου μας, δεν προκαλεί πλέον καμία έκπληξη.

Φαίνεται πως ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξακολουθεί να είναι θυμωμένος από την παρέλαση της 16ης Οκτωβρίου 2017, οπότε και αποχώρησε από τη θέση του στην εξέδρα των επισήμων, γιατί απλά δεν τοποθετήθηκε δίπλα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, αγνοώντας επιδεικτικά το πρωτόκολλο εθιμοτυπίας και αφήνοντας σύξυλους τους διοργανωτές και τους υπόλοιπους επισήμους.

Σε κάθε περίπτωση, δε θα πρέπει να ανησυχεί ούτε ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης ούτε και ο κονδυλοφόρος του αφού ο Δήμαρχος Βέροιας ουδέποτε θα έμπαινε στον κόπο να απειλήσει με μήνυση τον Αντιπεριφερειάρχη.

Μάλιστα, δεν επρόκειτο να γίνει καμία δημόσια αναφορά στο γεγονός από την πλευρά του Δημάρχου εάν δεν είχε προηγηθεί ανακριβές δημοσίευμα σε τοπικό μέσο".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb