Logo

Ελευθεριάδου: "Ουδέποτε ήθελα να πω πως ο κ. Καμπούρης πατάει επί πτωμάτων για να φτάσει στην κορυφή"

Με αφορμή την παραπομπή της στην δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος του διευθυντή της ΚΕΠΑ Γιάννη Καμπούρη, η δημοτική σύμβουλος Σοφία Ελευθεριάδου έκανε την εξής δήλωση στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

"Αναφορικά με την έγκληση που έχει υποβάλει σε βάρος μου ο Γενικός Διευθυντής της Κοινωφελούς Επιχειρήσεως του Δήμου Βέροιας, Γιάννης Καμπούρης, για την οποία παραπέμπομαι ενώπιον του Α' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας την 23η Νοεμβρίου 2017 κατηγορούμενη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης του, με αφορμή τα όσα ισχυρίστηκα την 24η Αυγούστου 2015 σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας οφείλω να πω πως λόγο της έντασης που είχα μιας και θεωρούσα άδικα και αθέμιτα, απέναντι σε συμπολίτες μου, τα όσα λάμβαναν χώρα εκείνο το διάστημα σχετικά με τον θερινό κινηματογράφο που διοργάνωσε η ΚΕΠΑ του δήμου Βέροιας, εκφράστηκα με λόγο που αργότερα διαβάζοντας τα πρακτικά αντιλήφθηκα πως ακούστηκε λανθασμένα.

Προφανώς ουδέποτε ήθελα να πω πως ο κ. Καμπούρης πατάει επί πτωμάτων για να φτάσει στην κορυφή. Σε ότι όμως αφορά την επαγγελματική απόδοση και τον χαρακτήρα μας, ο καθένας μας κρίνεται και κάθε άποψη οφείλει να είναι σεβαστή και να λαμβάνεται ως προσπάθεια να μας κάνει καλύτερους".

Σε παρέμβασή του στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Καμπούρης, απάντησε ότι "η δήλωση αυτή δεν αποκαθιστά την τιμή και την υπόληψή μου, είναι προσχηματική και δεν γίνεται αποδεκτή".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb