Logo

Εργασίες συντήρησης οδών ξεκινάει ο Δήμος Βέροιας

Δυο συμβάσεις έργου που αφορούν τη συντήρηση και τη βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Βέροιας με τίτλο «Συντήρηση Οδών Δ.Ε. Βέροιας» και «Συντήρηση Οδών Δ.Ε. Απ. Παύλου, Βεργίνας, Δοβρά, Μακεδονίδας» υπογράφτηκαν, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, από το Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών, Αθανάσιο Σιδηρόπουλο, και τον ανάδοχο εργολάβο, κ. Κωνσταντίνο Πάμπαλο.

Οι συμβάσεις περιλαμβάνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βέροιας σε σημεία που έχουν προκληθεί φθορές από τις συχνές βροχοπτώσεις, τις χιονοπτώσεις και την παγωνιά.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά την πόλη της Βέροιας, πρόκειται να φρεζαριστούν και να ασφαλτοστρωθούν τμήματα των οδών 16ης Οκτωβρίου, Πιερίων κτλ. καθώς και άλλα μικρά τμήματα οδών που θα προκύψει η αναγκαιότητα συντήρησής τους κατά τη διάρκεια του έτους.

Επιπλέον, Θα αποκατασταθούν φθορές (λακκούβες) σε οδούς της πόλης αλλά και των υπόλοιπων Δημοτικών Ενοτήτων, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα και την ασφάλεια του οδικού δικτύου και διευκολύνοντας την καθημερινή μετακίνηση χιλιάδων δημοτών.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb