Logo

Σαμανίδης: "Δεν είμαστε εισβολείς στην πόλη - Στη συνύπαρξη δεν υπάρχουν διαχωριστικές αντιλήψεις"

Απάντηση στην επιστολή των Πολιτών πόλεως Βέροιας εξέδωσε ο πρόεδρος του Σωματείου ιδιοκτητών καφετεριών κέντρων διασκέδασης και ψυχαγωγίας Βέροιας Κώστας Σαμανίδης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες, με αφορμή μια ανυπόγραφη επιστολή κατοίκων της πόλης, επιθυμούμε ως σωματείο ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να διευκρινίσουμε το αυτονόητο: ότι δεν είμαστε εισβολείς στην πόλη.

Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στην ίδια πόλη. Τα σπίτια σας είναι σπίτια μας και αντίστροφα. Ζουν οι γονείς σας/μας και οι οικογένειές σας/μας.

Στη συνύπαρξη δεν υπάρχουν διαχωριστικές αντιλήψεις. Οποιαδήποτε άλλη αντίληψη μεταξύ κατοίκων και καταστηματαρχών είναι διχαστική.

Δαιμονοποιείται ένας ολόκληρος κόσμος από οικογενειάρχες και νέους εργαζόμενους που αποφοίτησαν από τριτοβάθμιες σχολές και είδαν τα όνειρα τους να καταρρέουν όταν αναζήτησαν εργασιακή απασχόληση ως σερβιτόροι. Στα καταστήματα αυτά δεν συχνάζει ο υπόκοσμος αλλά εσείς φίλες και φίλοι και τα παιδιά σας.

Στους ανώνυμους κατοίκους προτείναμε και εξακολουθούμε να προτείνουμε μια διαρκή συζήτηση για να μοιραστούμε απόψεις για την πόλη που θα θέλαμε να αποκτήσουμε. Για τη μέρα μας και τη νύχτα μας.

Η Βέροια και το ιστορικό της κέντρο δεν είναι «άντρο μιας κάποιας νύχτας» και των θαμώνων της, Ανήκει σε όλους μας μέσα από όρους κοινής και ειρηνικής συνύπαρξης".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb