Βοργιαζίδης: "Με την...βόλτα των σκουπιδιών στην Κοζάνη, κάναμε επτά εκατομμύρια ευρώ οικονομία"

Ενημέρωση για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων σχετικά με τα...χαριτωμένα που ακούγονται για "βόλτα" των σκουπιδιών της Βέροιας στην Κοζάνη έκανε ο δήμαρχος Βέροιας τονίζοντας ότι ο δήμος Βέροιας με αυτή την επιλογή έκανε οικονομία 7 εκατομμυρίων ευρώ. Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Αναφορικά με την διαχείριση των απορριμμάτων και αυτά που ακούγονται για ταξίδι σκουπιδιών στην Κοζάνη και την ευκαιρία που χάθηκε, υπήρχε μια σύμβαση που καταργήθηκε για λόγους δημοσίου συμφέροντος (Μονάδα επεξεργασίας επεξεργασίας απορριμμάτων στην θέση 12). Ο δήμος θα πλήρωνε τουλάχιστον 100 ευρώ τον τόνο και τα τελευταία χρόνια πληρώνει 40 ευρώ. Δηλαδή, εξοικονόμησε περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ".

Ο δρόμος Συκιά - Παλατίτσια

Σχετικά με τον δρόμο Συκιά - Παλατίτσια ο δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο: "Μετά την καταγγελία που έκανε ο κ. Χατζηευστρατίου για τον δρόμο Συκιά – Παλατίτσια, το πόρισμα του Σωμάτων Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης διαπίστωσε ότι υπάρχουν πλημμέλειες και ο δήμαρχος οφείλει να ασκήσει πειθαρχικό έλεγχο στους υπαλλήλους που χειρίστηκαν το θέμα".

Διαπιστώνουν πλημμέλειες και σε αιρετούς πρόσθεσε ο Γιώργος Γουλτίδης.