Logo

Μικρά μικρά από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Διαμαρτυρία γιατί δυο σπουδαία θέματα της προηγούμενης συνεδρίασης δεν αναβλήθηκαν έκανε ο Αντώνης Μαρκούλης. Ο κ. Μαρκούλης επειδή απουσίαζε λόγω δουλειάς, είχε ζητήσει να αναβληθούν τα θέματα για να μπορέσει να παραβρεθί αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό. «Δεν μπορεί να γίνονται οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου από το πότε μπορεί ο κάθε σύμβουλος» σχολίασε ο δήμαρχος.

*******

Για τα αδέσποτα, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος είπε ότι τις επόμενες ημέρες ξεκινά πρόγραμμα στειρώσεων ενώ απαντώντας στον κ. Αγγελίνα σημείωσε ότι η πολιτική του δήμου σε αυτό το θέμα παραμένει ίδια επειδή ο νόμος είναι συγκεκριμένος.

*******

Ο αντιδήμαρχος Θανάσης Σιδηρόπουλος έκανε γνωστό ότι αναφορικά με την επέκταση του Μακροχωρίου, μέσα στον Ιούνιο θα προκηρυχθεί η διάνοιξη δρόμων. Το θέμα αυτό αποτελεί πάγιο αίτημα δημότισσας από την περίοδο του δήμου Αποστόλου Παύλου, η οποία νωρίτερα στην συνεδρίαση της Δευτέρας έκανε άλλη μια παράσταση διαμαρτυρίας για καθυστέρηση.

******

Για προβλήματα των αγροτικών δρόμων της Κουλούρας έκανε λόγο ο Μάκης Αγγελίνας. Απαντώντας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Σιδηρόπουλος είπε ότι το μηχάνημα του δήμου (γκρέιντερ) ήταν έξι μέρες στην Κουλούρα και έφυγε μόνο όταν ο τοπικός πρόεδρος είπε ότι τελείωσαν οι εργασίες. «Ο δήμος ανταποκρίνεται με επιτυχία, στο μέτρο του δυνατού. Το μηχάνημα θα πάει ξανά στην Κουλούρα» σχολίασε ο κ. Σιδηρόπουλος και κατηγόρησε τον κ. Αγγελίνα για επιλεκτική μνήμη. «Η κατάσταση ήταν ίδια πέρσι και πρόπερσι. Τι έγινε και το θυμήθηκε τώρα ο κ. Αγγελίνας» αναρωτήθηκε ο αντιδήμαρχος.

agelinas meliopoulos

Κανάλι της Κίνας θα επισκεφθεί την Βέροια για να κάνει πλάνα που θα προβληθούν στην Κίνα. Αυτό ανακοίνωσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης, ο οποίος πριν λίγο καιρό έκανε ταξίδι στην Κίνα. Το συνεργείο θα επισκεφθεί αγροτικό συνεταιρισμό για να κάνει πλάνα για το ροδάκινο και θα κάνει γύρισμα στην Βεργίνα και την Βέροια.

******

Αυστηρούς ελέγχους από την δημοτική αστυνομία στα χωριά για το φαινόμενο της ρίψης αποβλήτων κουζίνας στους τσιμεναύλακες προανήγγειλε ο αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς. «Σε αυτό το θέμα θέλουμε την συνδρομή των τοπικών προέδρων» είπε ο κ. Κορωνάς.

******

Άμεση πληρωμή των συμβασιούχων που παραμένουν απλήρωτοι επειδή κρίθηκε ότι δεν ήταν νόμιμη η παράταση της σύμβασής τους ζήτησε ο Γιώργος Μελιόπουλος. «Δεν μπορεί να γίνει αυτό επειδή χρειάζεται έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ή απόφαση δικαστηρίου» απάντησε ο δήμαρχος.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb