Logo

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης πάντρεψε την κόρη του (φωτογραφίες)

Την κόρη του Ιωάννα με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ηλία Πεχλιβανίδη πάντρεψε το Σάββατο ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας και έφορος του τμήματος χάντμπολ του Φιλίππου Στέργιος Διαμάντης. Το μυστήριο τελέστηκε στην Αγία Βαρβάρα παρουσία πλήθους κόσμου και με κουμπάρο τον Αντώνη Γαλάνη.

Στον γάμο παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο βουλευτής Γιώργος Ουρσουζίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογλου, Θεόφιλος Κορωνάς, Βασίλης Παπαδόπουλος,ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Γιώργος Ορφανίδης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Νίκος Μαυροκεφαλίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Κούτρας, Θανάσης Σιακαβάρας, Θεόδωρος Τέτος, Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, Μαρία Παπαϊωάννου, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελένη Γκόγκα, οι πρώην αντιδήμαρχοι Δημήτρης Δάσκαλος, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο πολιτευτής Τάσος Μπαρτζώκας, η σύμβουλος επιχειρήσεων Ιφιγένεια Βλαχογιάννη.

Επίσης από τον σύλλογο του Φιλίππου διακρίναμε τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Μάντζο, τον συνεργάτη της διοίκησης Νίκο Κακαφίκα και την τερματοφύλακα Αθηνά Πιτούλια.

Ο "Πληροφοριοδότης" εύχεται στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον και στις οικογένειές τους να είναι γεροί και να τους χαίρονται.

{jlex}flickr:72157682884145560{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb