Βέροια: Κριτική Μανιάτη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Επίσκεψη στην Βέροια θα κάνει η Φώφη Γεννηματά (βίντεο)

Κριτκή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σε συνέντευξη τύπου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης ο οποίος βρέθηκε στην Βέροια για την παρουσίαση του βιβλίου του. Παράλληλα μίλησε και για τα πλάνα του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.  

Για την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είπε: "Είναι καθαρό ότι μετά το 3ο μνημόνιο ήρθε το 4ο αχρείαστο μνημόνιο. Είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που θα υπογράψει δυο μνημόνια. Στο 3ο είχαμε το πλήρες ξεπούλημα ελληνικών τραπεζών. Σήμερα διοικείται από ξένους. Το άλλο είναι ότι για 99 χρόνια υποθηκεύτηκε η δημόσια περιουσία της χώρας. Χρεωθήκαμε ένα μνημονιακό βάρος 80 δις ευρώ. Κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι τελειώσαμε και πριν τον Δεκέμβριο πιστεύαμε ότι θα ολοκληρωνόταν η αξιολόγηση και ακόμη δεν τελείωσε. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ έχουν μια συμπαγής ομάδα. Γι λόγους επιβίωσης θα ψηφίσουν τα πάντα. Από την άλλη υπάρχει η υπόλοιπη αντιπολίτευση. Τα μέτρα ο κ. Τσίπρας να τα ψηφίσει μόνος του. Δεν ψηφίζουμε ούτε τα 3,6 δις μέτρα ούτε τα αντίμετρα".

Για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ σημεώισε: "Εμείς είχαμε μια κρίση που εκδηλώθηκε τις επόμενες ημέρες αλλά περνάμε στο επόμενο στάδιο. Προχωράμε στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να απαντήσουμε στους πολίτες ποια είναι η πρότασή μας για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο. Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα έχει μέλλον και προοπτική. Αμέσως μετά θα προχωρήσουμε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το Φθινόπωρο. Όλοι μας να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και στο τέλος να προχωρήσουμε σε μια επιλογή του επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από την βάση. Στόχος μας να λάβουμε ένα ποσοστό 20-25%. Οι πολίτες αισθάνονται απογοήτευση και πρέπει όλοι εμείς να τους δώσουμε ξανά ελπίδα".

Στην Βέροια η Φώφη Γενηματά

Ο Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κώστας Ασλάνογλου γνωστοποίησε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί ττην Βέροια στις 22 Μαΐου. Θα κάνει περιοδεία στο νομό και θα κάνει μια κεντρική πολιτική ομιλία στην Βέροια. Το πρόγραμμα της επίσκεψης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες..