Χορηγία 200.000 ευρώ για την εγκατάσταση του Τελωνείου στην Κουλούρα εξασφάλισε ο δήμος Βέροιας

Την εξασφάλιση χορηγίας 200.000 ευρώ εξασφάλισε ο δήμος Βέροιας για την εγκατάσταση του Τελωνείου στην Κουλούρα. Αυτό ανακοίνωση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

Συγκεκριμένα είπε ότι βρέθηκε εταιρεία που θα χρηματοδοτήσει με 200.000 ευρώ το έργο (ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή), η οποία έκανε δεκτό το αίτημα του δήμου Βέροιας.

karapanag

«Είναι προς την θετική κατεύθυνση όλα αυτά. Θα πρέπει να γίνουν όλα για να μην υπάρχει πρόβλημα. Πως όμως δέχθηκε μια εταιρεία να βάλει τόσα χρήματα στο έργο;» αναρωτήθηκε ο κ. Καραπαναγιωτίδης:

meliopoulos ver

«Οι ύμνοι στην ιδιωτική πρωτοβουλία είναι ο δρόμος προς την καπιταλιστική ανάπτυξη. Είμαστε αντίθετοι. Το μάρμαρο θα το πληρώσει ο λαός» τόνισε ο κ. Μελιόπουλος.

Markoul

«Σήμερα εξυμνούμε την ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά πρέπει να αναδείξουμε τις ευθύνες των δημοτικών, νομαρχιακών και περιφερειακών αρχών. Τέτοια έργα πρέπει να τα εκτελούν ή το δημόσιο ή οι δήμοι. Δεν είμαστε αδιάφοροι. Επικροτούμε αυτή την ενέργεια αλλά αναδεικνύουμε τις ευθύνες αυτών που έφεραν την κατάσταση εδώ» τόνισε ο κ. Μαρκούλης.

«Αυτό που σωστά τονίστηκε ότι πρέπει να το κάνει το κράτος, το κάνει ο δήμος Βέροιας με τους επιχειρηματίες» τόνισε ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης.