Logo

Συνεδριάζει την Πέμπτη η Επιτροπή Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 30-3-2017 και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, η Επιτροπή Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού δήμου Βέροιας. Τα θέματα που θα συζυτηθούν είναι:

Θέμα 1ο: Η Δημοτική Αστυνομία με έγγραφα της προτείνει:

α) Την δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης για δίτροχα στις εξής οδούς:
- Στην οδό Μαλακούση (έναντι καταστήματος ΝΕΟΝ) σε χώρο μήκους 7,00 μ.
- Στην οδό Βενιζέλου 1-3 σε χώρο μήκους 10,00 μ.

β) Την μεταφορά της θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ από την Μ. Καρακωστή 7 γιατί δεν χρησιμοποιείται (λόγο μετακόμισης του κέντρου φυσιοθεραπείας) στην οδό Βενιζέλου 1 έως 5 για να καλύπτει της ανάγκης ΑΜΕΑ.
Επίσης να μετακινηθεί ο χώρος στάθμευσης ΑΜΕΑ μπροστά από την είσοδο του Χώρου Τεχνών, επί της οδόυ Π. Μελά, διότι υπάρχει ράμπα ΑΜΕΑ.

γ) Την δημιουργία μιας θέσεως φορτοεκφόρτωσης στην οδό Βενιζέλου 7 έως 9 για να καλυφθούν οι ανάγκες των μεταφορικών εταιριών και των καταστημάτων της περιοχής.

Θέμα 2ο Η Δημοτική Αστυνομία με έγγραφό της προτείνει την τοποθέτηση κολωνακίων στην μέση του οδοστρώματος της οδού Ανοίξεως 92 έως την εκκλησία των Αγ. Αναργύρων.

Θέμα 3ο : Η Δημοτική Αστυνομία με έγγραφό της προτείνει την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στην οδό Παυσανίου από την οδό Θεσσαλονίκης έως την οδό Πλάτωνος, στον χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ ¨Γαλαξίας¨.

Θέμα 4ο : Η Δημοτική Αστυνομία με έγγραφό της προτείνει την τοποθέτηση κολωνακίων στην οδό Δημοσθένους από Μ. Αλεξάνδρου έως την οδό Πλατάνων.

Θέμα 5ο : Η Δημοτική Αστυνομία με έγγραφό της προτείνει την τοποθέτηση κολωνακίων στην οδό Μ. Μπότσαρη, από την πλατεία Ρακτιβάν έως την συμβολή της με την οδό Κολοκοτρώνη.

Θέμα 6ο : Η Δημοτική Αστυνομία με έγγραφό της προτείνει την τοποθέτηση πινακίδων του Κ.Ο.Κ. στο σημείο επαφής των οδών Αθ. Διάκου και Κορυτσάς 2. Συγκεκριμένα Π79 και Π52 στην γωνία της οικίας (Κορυτσάς 2) όπου ενώνονται οι οδοί Κορυτσάς και Αθ. Διάκου 66.

Θέμα 7ο : Η Δ/νση Β/ θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας – 4ο Γ.Ε.Λ. Βέροιας με έγγραφο της ζητά τον καθορισμό θέσης στάθμευσης Α.Μ.Ε.Α. στο διάδρομο της ράμπας που χρησιμοποιείται από Α.Μ.Ε.Α..

Θέμα 8ο : Η Τροχαία Βέροιας με έγγραφό της ζητά στα πλαίσια της τεχνικής αστυνόμευσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων την τοποθέτηση καθρέπτη κυκλοφορίας επί της οδού Μέσης.

Θέμα 9ο : Αίτηση του Αποστολόπουλου Αθανάσιου του Ιωάννη για τοποθέτηση δύο κολωνακίων μπροστά από την οικοδομή που βρίσκεται στην οδό Κωττουνίου 21.

Θέμα 10ο : Αίτηση του Δούκα Λυμβέριου του Χρήστου για μόνιμη θέση στάθμευσης επί της οδού Εδέσσης, για το υπ’αριθμ. ΕΕΒ 8584 ΙΧΕ αυτοκίνητο του, λόγω αναπηρίας της κόρης του.

Θέμα 11ο : Αίτηση του Σαββίδη Πέτρο με για μόνιμη θέση στάθμευσης επί της οδού Μοράβα 10, για το υπ΄αριθμ. ΗΜΙ 7684 ΙΧΕ αυτοκίνητο του, λόγω αναπηρίας του γιού του.

Θέμα 12ο : Αίτηση του Μεταξά Γεώργιου του Παναγιώτη για την τοποθέτηση κολωνακίων μπροστά από κατάστημα του Καφέ «Τσαγκαράδικα» που βρίσκεται επί της οδού Μ. Μπότσαρη.

Θέμα 13ο : Αίτηση του κ. Γρηγοριάδης Ιορδάνης και λοιπών κάτοικων της 14ης Συνοικίας Αγίας Κυριακής Βέροιας για να ανακληθεί η 407/2009 η απόφαση του ΔΣ Βέροιας, με την οποία δεν έγινε δεκτό το αίτημα τους για μονοδρόμηση τμήματος της οδού Βερόης από την οδό Αλκιβιάδου έως την οδό Πατρόκλου.

Θέμα 14ο : Αίτηση της Σταματοπούλου Ελευθερίας του Γεωργίου για να περαστούν κολωνάκια έξω στο πεζοδρόμιο της οικοδομής τους στην Τυρταίου 3.

Θέμα 15ο : Η Δ/νση Α/ θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας – Νηπιαγωγείο Αγίου Γεωργίου με έγγραφο της ζητά την σήμανση έξω από το Νηπιαγωγείο για την ασφαλή διέλευση των παιδιών.

Θέμα 16ο : Η Τοπική Κοινότητα Κουλούρας με έγγραφό της ζητά την τοποθέτηση καθρεπτών κυκλοφορίας σε τρία σημεία για την αποφυγή ατυχημάτων.

Θέμα 17ο : Αίτηση της Φλιούκα Παρασκευή του Στεφάνου για διάνοιξη οπών επί του οδοστρώματος της οδού Τρύφωνος 7, για την τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων, για να μην -παρεμποδίζεται η είσοδος έξοδος στο πάρκινγκ.

Θέμα 18ο : Η Τοπική Κοινότητα Πατρίδας με έγγραφό της ζητά την τοποθέτηση πινακίδων καθρέπτη σε δύο διασταυρώσεις στον οικισμό Πατρίδας.

Θέμα 19ο : Η Δημοτική Ενότητα Απ. Παύλου με έγγραφό της ζητά την τοποθέτηση κωλωνακίων στο 2ο Νηπιαγωγείο Μακροχωρίου, επί της οδού Αριστοτέλους.

Θέμα 20ο : (Εξ αναβολής). Αίτηση του Λάζαρου Κουμπουλίδη με την οποία ζητά να αρθεί η απαγόρευση της αριστερής στροφής από την οδό Αναγνωστοπούλου προς την οδό Πέτρουλα ή σε διαφορετική περίπτωση το μέτρο αυτό να ισχύει σε έκτακτες περιπτώσεις όπου απαιτείται το κλείσιμο της οδού Πέτρουλα.

Θέμα 21ο : (Εξ αναβολής). Αίτηση του Σουκιούρογλου Χρήστου με την οποία ζητά να του χορηγηθούν κάρτες κατοίκου περιοχής Μπαρμπούτας για τους εκάστοτε πελάτες.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb