Δήμος Βέροιας: Μόνο για προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου και Επιτροπές την Κυριακή - Ποιοι θα είναι πρόεδροι

Αν και προαναγγέλθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, από τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, ότι μαζί με την εκλογή προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, θα γίνει και η εκλογή νέων διοικήσεων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και το Νομικό Πρόσωπο (ΚΑΠΑ), κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή 5 Μαρτίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας θα εκλέξει μόνο προεδρείο και τις δυο επιτροπές (Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητα Ζωή). Οι εκλογές διοικήσεων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και το ΚΑΠΑ θα γίνει σε επόμενη συνεδρίαση.

Αναφορικά τώρα με την εκλογή προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και προέδρων των δυο επιτροπών, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί από τον δήμαρχο ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος. Στην Οικονομική Επιτροπή πρόεδρος θα παραμείνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου. Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όπως ανακοινώθηκε με τους ορισμούς αντιδημάρχων, θα αναλάβει ο Θεόφιλος Κορωνάς.