Ο δήμαρχος Βέροιας για αγροτικό ζήτημα, θέσεις εργασίας, ύδρευση Φυτιάς

Θέση υπέρ της λύσης του αγροτικού ζητήματος πήρε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης στην προ ημερησίας ενημέρωση του στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα είπε:

"Τα τελευταία έξι χρόνια ένας διαρκής κατήφορος. Ανεξάρτητα ποιος κυβερνάει, είμαστε σε έναν μονόδρομο. Υπάρχει και το θέατρο του παραλόγου με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση και όταν αυτή γίνεται κυβέρνηση, τα ίδια από την προηγούμενη κυβέρνηση. Τα προβλήματα είναι μεγάλα, δεν υπάρχει σύμπνοια. Είμαστε αγροτικός νομός και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να καταρρεύσει και ο αγροτικός τομέας".

Για τις 30 θέσεις εργασίας που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν τον δήμο Βέροιας, ο δήμαρχος σχολίασε:

"Διαπιστώθηκε ότι οι επιπλέον θέσεις, αφορούν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι 30 θέσεις και αυτοί που θα προσληφθούν θα τοποθετηθούν στα σχολεία. Φέτος αλλάζει το εξής, ότι θα είναι ο δήμος εποπτεύων φορέας".

Τέλος για το θέμα της βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης Φυτιάς, ο δήμαρχος ενημέρωσε:

"Με ενέργειες της ΔΕΥΑΒ λύθηκε το πρόβλημα ύδρευσης της Φυτείας. Υπήρξε μια βλάβη στον κεντρικό αγωγό. Είχε πέσει ένας βράχος πάνω στον σωλήνα και λόγω χιονιού δεν μπορούσε να εντοπιστεί η βλάβη. Αποκαταστάθηκε η ζημιά και η υδροδότηση γίνεται κανονικά".