Logo

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, στην πρώτη του συνεδρίαση για το 2017. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. 

"Να μην είναι το 2017, χειρότερο από το 2016. Η χρονιά ξεκίνησε με κρύο. Ας μείνει μόνο ως καιρικό φαινόμενο διότι η ζωή μας δεν χρειάζεται άλλη ψύχρα. Συγχαρητήρια στο προσωπικό και την υπηρεσία που βοήθησαν στην κακοκαιρία ώστε να παραχθεί ένα καλό αποτέλεσμα. Αρχίζει μια νέα χρονιά με ελπίδες ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα" τόνισε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

"Δύναμη, θέληση, υγεία για να αντιμετωπίσουμε την κρίση" ευχήθηκε ο Νίκος Μπέκης.

"Καλή φώτιση στον δήμαρχο" ευχήθηκε μεταξύ των άλλων ο Αντώνης Μαρκούλης.

"Το εργατικό και λαϊκό κίνημμα να βρει να την περπατησιά του, να πετύχει μια σειρά από νίκες και να ανοίξει τον δρόμο προς μια άλλη εξουσία, την λαϊκή εξουσία" ευχήθηκε ο Γιώργος Μελιόπουλος.

"Ακόμη και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις μου για τον δήμο, όπως το ασανσέρ και το πάρκινγκ κάτω από την Ελιά, δεν καρποφόρησαν. Δεν υπάρχει κανένα έργο. Η διοίκηση κάνει μόνο διαχείριση" σχολίασε ο Ζήσης Πατσίκας.

"Εύχομαι τη νέα χρονιά να αλλάξουν όλες οι παθογένειες. Μια τέτοια είναι και το πολιτικό σύστημα" σημείωσε ο Θανάσης Αποστολόπουλος.

{jlex}flickr:72157678952155285{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb