Βοργιαζίδης: "Μείωση προσωπικού και κρατικής επιχορήγησης"

Στην μείωση του προσωπικού και της κρατικής επιχορήγησης στάθηκε στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα είπε:

"Ο δήμος μας απασχολούσε 400 υπαλλήλους το 2011 και σήμερα με τα μέτρα και τις συνταξιοδοτήσεις σήμερα υπηρετούν 280. Ξεπεράσαμε το οριακό σημείο και με το φιλότιμο τω ν εργαζομένων ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης πόλης. Τελευταία ήρθα 15 όμως αυτό που δεν έχει γιατρειά είναι η μείωση της κρατικής επιχορήγησης. Η μείωση θα πραγματοποιηθεί και το 2017. Νομίσαμε ότι πιάσαμε τον πάτο του βαρελιού αλλά δεν ήταν έτσι".

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στη νέα διοργάνωση του αναπτυξιακού τουρνουά χάντμπολ Βριληττός. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Για 4η φορά στην Βέροια ο Βριληττ.ός. Είναι σημαντικό διότι ότι υποδηλώνει την σχέση της πόλης μας με το χάντμπολ και είναι ένα κομμάτι αθλητικού τουρισμού και τρίτον θα γνωρίσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος την πόλη μας".

Τέλος ο κ Βοργιαζίδης αναφέρθηκε και στο έργο της Σάντας που ολοκληρώθηκε: "Ολοκληρώθηκε η σύνδεση Σάντας με πηγές Λευκόπετρας. Είχε καθυστερήσει για μεγάλο διάστημα αλλά ολοκληρώθηκε και το καλοκαίρι οι κάτοικοι δεν θα έχουν τα προβλήματα των προηγούμενων χρόνων".