Βοργιαζίδης: "Δεν ήρθαμε εδώ για πανηγυρικές συνεδριάσεις, ήρθαμε για δουλειά"

vorgiazidis dim

Στην αντεπίθεση πέρασε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και απάντησε στις αιχμές που άφησαν στις τοποθετήσεις τους οι επικεφαλής των παρατάξεων. Συγκεκριμένα για το θέμα της πανηγυρικής συνεδρίασης που έθεσαν οι κ. Καραπαναγιωτίδης, Μπέκης, ο δήμαρχος απάντησε: "Κάποια πράγματα δεν σταματάνε. Το πρόγραμμά μας το ανακοινώσουμε και το ψήφισε ο κόσμος. Δεν υπάρχουν για εμάς πανηγυρικές συνεδριάσεις. Ήρθαμε εδώ για να δουλέψουμε όχι για πανηγυρικές συνεδριάσεις" είπε ο κ. Βοργιαζίδης και πρόσθεσε:

"Ο κ. Καραπαναγιωτίδης άφησε πολλές αιχμές. Είπε ότι δεν πήγε καμιά υπόθεσή του δεν πήγε στα δικαστήρια. Πώς να πάει; Έπρεπε να παράγει έργο για να πάει. Μιλάει για μάζεμα εξόδων; Τόσα χρόνια δεν έγινε διοικητήριο και πληρώνονται ενοίκια".

Για τα θέματα που του έθεσε ο κ. Μαρκούλης σημείωσε: "Για το χρέος υπάρχουν στοιχεία μέχρι το τέλος Ιουνίου. Κι εμείς τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθούμε για τα ακριβή στοιχεία .

Αναφορικά με το ροδάκινο που έθεσε ο κ. Μαρκούλης, ευθύνη της Δημοτικής Αρχής δεν είναι η διάθεση του προϊόντος. Ζητήσαμε από τον Υπουργό να παγώσουν οι οφειλές των αγροτών. Όσον αφορά την αιχμή του κ. Μαρκούλη για τις αναθέσεις υποθέσεων σε εξωτερικούς δικηγόρους της αρεσκείας μας, δεν ξέρω τι έκανε αυτός όταν ήταν διοίκηση, εμείς δεν το κάνουμε".

Τέλος ο δήμαρχος είπε ότι ο κ. Κορωνάς έχει αναλάβει να δει το θέμα για το γραφείο της μειοψηφίας.