Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητηθεί

Με 49 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την Δευτέρα 31/10 στις 6μμτο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο : Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (16η) προϋπολογισμού και του ετησίου προγράμματος δράσης Δ.Βέροιας, έτους 2016.
 
ΘΕΜΑ 2ο : Ορισμός μελών Δ/κού Συμβουλίου του Δημοτικού Ιδρύματος με την επωνυμία «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Θεανώ Ζωγιοπούλου».
 
ΘΕΜΑ 3ο : Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη των τελών καθαριότητας & φωτισμού.
 
ΘΕΜΑ 4ο : Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη του συντελεστή φόρου φωτιζόμενης επιφάνειας.
 
ΘΕΜΑ 5ο : Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη των τελών χρήσης πεζοδρομίων-κοινοχρήστων χώρων κ.λ.π.
 
ΘΕΜΑ 6ο : Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη των τελών άρδευσης.
 
ΘΕΜΑ 7ο: Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη των τελών διαφήμισης.
 
ΘΕΜΑ 8ο : Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη των τελών στάθμευσης. 
 
ΘΕΜΑ 9ο : Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη των δικαιωμάτων παροχής υπηρεσιών στα νεκροταφεία Δ.Κ. Βέροιας και στις λοιπές Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. 
 
ΘΕΜΑ 10ο : Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη του δικαιώματος βοσκής. 
 
ΘΕΜΑ 11ο : Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη του τέλους Τέλεσης Πολιτικών Γάμων.
 
ΘΕΜΑ 12ο : Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη του ημερήσιου τέλους συμμετοχής στις λαϊκές αγορές του Δήμου.
 
ΘΕΜΑ 13ο : Επί εισηγήσεως Οικονομικής Επιτροπής για την αναπροσαρμογή ή μη του τέλους αυθαίρετης χρήσης δημοτικών εκτάσεων.
 
ΘΕΜΑ 14ο : Έγκριση ή μη επικύρωσης του Μητρώου Εθελοντών Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Βέροιας
 
ΘΕΜΑ 15ο : Έγκριση ή μη α) αποδοχής των όρων της απόφασης ένταξης της πράξης «Δομή παροχής βασικών αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», β) δέσμευσης του Δ.Σ. για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού και του ετησίου προγράμματος δράσης 2016, γ) υλοποίησης της παραπάνω πράξης με ίδια μέσα και δ) εξουσιοδότησης του Δημάρχου. 
 
ΘΕΜΑ 16ο : Έγκριση ή μη α) αποδοχής αιτημάτων του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών και του Συλλόγου Μακεδονομάχων για τη δημιουργία μνημείων (αναμνηστικών στηλών) και β) προτεινόμενων θέσεων
 
ΘΕΜΑ 17ο : Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση τμήματος του υπ’ αριθ. 4 αγροτεμαχίου, εμβαδού 4.002,21 τ.μ., του αγροκτήματος της Τ.Κ. Κουμαριάς.
 
ΘΕΜΑ 18ο : Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση τμήματος του υπ’ αριθ. 4 αγροτεμαχίου, εμβαδού 4.254,17 τ.μ., του αγροκτήματος της Τ.Κ. Κουμαριάς.
 
ΘΕΜΑ 19ο : Έγκριση ή μη της αριθ. 40/2016 απόφασης του Δημοτικού Ιδρύματος «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «ΘΕΑΝΩ ΖΩΓΙΟΠΟΥΛΟΥ», περί αναμόρφωσης (5η) του προϋπολογισμού και του Ε.Π.Δ., έτους 2016
 
ΘΕΜΑ 20ο : Έγκριση ή μη α) παράτασης της μείωσης μισθωμάτων καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς Βέροιας και β) διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών από χρηματικούς καταλόγους του Δ.Βέροιας
 
ΘΕΜΑ 21ο : Ορισμός μελών στην επιτροπή ελέγχου τήρησης της διαδικασίας και κατάρτισης των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων της υπ’ αριθ. 1/408Μ/2008 προκήρυξης του Δ.Βέροιας.
 
ΘΕΜΑ 22ο : Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών Δ.Ε. Βεργίνας».
 
ΘΕΜΑ 23ο : Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Απ. Παύλου 2014».
 
ΘΕΜΑ 24ο : Έγκριση ή μη και παραλαβή της μελέτης «Αρδευτικό δίκτυο οικισμού Μέσης Δήμου Βέροιας (Τοπογραφική Μελέτη)»
 
ΘΕΜΑ 25ο : Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία Δημοτικής Ενότητας Βέροιας».
 
ΘΕΜΑ 26ο : Έγκριση ή μη παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανάδειξη οικισμού Σελίου».
 
ΘΕΜΑ 27ο : Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Βέροιας».
 
ΘΕΜΑ 28ο : Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Απ.Παύλου, Βεργίνας, Δοβρά και Μακεδονίδος»
 
ΘΕΜΑ 29ο : Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Βέροιας για την πιστοποίησή τους».
 
ΘΕΜΑ 30ο : Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Απ.Παύλου για την πιστοποίησή τους».
 
ΘΕΜΑ 31ο : Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Δοβρά για την πιστοποίησή τους».
 
ΘΕΜΑ 32ο : Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Μακεδονίδος για την πιστοποίησή τους».
 
ΘΕΜΑ 33ο : Έγκριση ή μη προσωρινής τροποποίησης - διευθέτησης τμήματος της οδού Ρωμανίας ως τη συναρμογή της με την οδό Προσφύγων
 
ΘΕΜΑ 34ο : Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευές σε παιδικές χαρές του Δήμου για την πιστοποίησή τους».
 
ΘΕΜΑ 35ο : Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού στον ΕΦΔ ΚΑΠΕ/ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ.
 
ΘΕΜΑ 36ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 533/2016 απόφασης του Δ.Σ., περί ορισμού μελών με τους αναπληρωτές τους στο Α'/θμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων - Κινηματογράφων κλπ.
 
ΘΕΜΑ 37ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 534/2016 απόφασης του Δ.Σ., περί ορισμού μελών με τους αναπληρωτές τους στο Β'/θμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων - Κινηματογράφων κλπ.
 
ΘΕΜΑ 38ο : Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στον Χρήστο Μιχαλόπουλο.
 
ΘΕΜΑ 39ο : Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον Φ.Καραμήτρο.
 
ΘΕΜΑ 40ο : Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμων Κ.Ο.Κ. της Κ.Ζήση από βεβαιωτικούς καταλόγους παρελθόντων ετών και σύνταξης νέων χρηματικών καταλόγων.
 
ΘΕΜΑ 41ο : Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών του Α.Γρίβα από χρηματικούς καταλόγους του Δ.Βέροιας
 
ΘΕΜΑ 42ο : Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών της εταιρίας «ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ Ι. - ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε.» από χρηματικούς καταλόγους του Δ.Βέροιας.
 
ΘΕΜΑ 43ο : Έγκριση ή μη του προγράμματος εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου
 
ΘΕΜΑ 44ο : Έγκριση ή μη α) συνδιοργάνωσης εκδήλωσης-ομιλίας του Δ.Βέροιας με την Θρακική Εστία Βέροιας και β) δαπάνης και διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
 
ΘΕΜΑ 45ο : Έγκριση ή μη α) έκτακτης μετακίνησης, β) εξόδων μετάβασης αντιδημάρχου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και γ) ψήφισης της πίστωσης
 
ΘΕΜΑ 46ο : Επί αιτήματος της Π.Ε. Ημαθίας για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Ελιάς.
 
ΘΕΜΑ 47ο : Επί αιτήματος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών για την παραχώρηση της χρήσης του ισογείου χώρου του Δημαρχείου
 
ΘΕΜΑ 48ο : Επί αιτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Ν.Ημαθίας για την παραχώρηση της χρήσης του ισογείου χώρου του Δημαρχείου
 
ΘΕΜΑ 49ο : Επί αιτήματος του Ομίλου Νέων Επιστημόνων και Επαγγελματιών «HUMANS» για την παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ.