Η οργάνωση της ΝΔ Βέροιας επισκέφθηκε το Γηροκομείο

Με αφορμή την πρόσφατη ανακαίνιση του κτιρίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Βέροιας στο ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ Βέροιας. Συμβολικά, προσφέρθηκαν 20 κιλά κρέατος για δύο γεύματα όλων των φιλοξενουμένων, με χορηγία του κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΚΑΣΝΑΚΗ.

Ακολούθησε ξενάγηση, γνωριμία με τους ηλικωμένους και το προσωπικό, καθώς και ενημέρωση από τις προέδρους του Αδελφάτου και του Ιδρύματος κ. Κάτσιου Μαίρη και κ. Μούρτσιου Δόξα, αντίστοιχα, για θέματα λειτουργίας και δυνατότητες προσφοράς από μέλη της κοινωνίας. Τη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Βέροιας, εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γρηγόριος Παπαγεωργίου, η αντιπρόεδρος Αθανασία Γιαμουστάρη και τα μέλη Νικόλαος Αγγέλου, Εύη Βαρακλή, Αντώνιος Ζησιόπουλος, Ευστάθιος Κελεσίδης, Ιωάννης Κοσιονίδης, Γεώργιος Παπαδόπουλος, Ολυμπία Σουγιουλτζή. Στην επίσκεψη παρευρέθη και ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ημαθίας Παναγιώτης Παλπάνας.

"Η στάση απέναντι στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας συνιστά δείκτη πολιτισμού και από τη συζήτηση διεφάνη ότι η τοπική κοινωνία διαθέτει υψηλό βαθμό κοινωνικής ευαισθησίας. Ύστερα από την επίσκεψη, η ΔΗΜ.Τ.Ο. αισθάνεται την ανάγκη να δώσει δημόσια συγχαρητήρια στη Διοίκηση και το προσωπικό της μονάδας, για το υψηλό επίπεδο της φροντίδας των ηλικιωμένων και των κτιριακών υποδομών" αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ Βέροιας.